Libnet.ro
UNICEF

19:47

Ludovic Orban: Mediul de afaceri a generat propuneri extrem de serioase pe care intentionam sa le introducem in programul de guvernare (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Mediul de afaceri a generat propuneri extrem de serioase pe care intentionam sa le introducem in programul de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la finalul participarii la evenimentul Topul national al firmelor private din Romania, ca mediul de afaceri a venit cu propuneri care urmeaza sa fie incluse in. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Mediul de afaceri propune incurajarea comportamentului antreprenorial inca din scoala

Premierul Ludovic Orban a tinut astazi o declaratie de presa dupa intalnirea cu reprezentantii IMM-urilor de la Palatul Parlamentului. in cadrul intrevederii cu jurnalistii, premierul a asigurat ca revenirea mediului de afaceri este prioritatea planului de guvernare si sunt discutate proiecte in acest sens. De altfel, el a asigurat ca Uniunea Europeana are un plan pentru distribuirea vaccinurilor anti-covid la nivelul grupului, imediat ce vor fi disponibile.

Ludovic Orban: Am vazut abordari partizane care nesocotesc eforturile uriase pe care le-a facut Guvernul Cateva dintre masurile luate in sprijinul mediului de afaceri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre partenriatul dintre Guvern si mediul de afaceri si rezultatele pe care acesta le-a generat. Orban a enumerat mai multe masuri luate de Executiv in sprijinul.

Ludovic Orban: Mai spun o data, nu vom majora taxe si impozite Unele propuneri ale intreprinzatorilor vor fi incluse in programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban sustine ca Executivul nu are in plan cresterea de taxe si impozite. O mai spun o data, pentru ca o data la doua zile apare cate o nazdravanie care este preluata fara sa aiba niciun fel de legatura, sustinem categoric cota unica de impozitare si nu vom majora taxe si impozite, a spus Orban vineri, la un eveniment organizat de Consiliul National al intreprinderilor Mici si Mijlocii.

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

LUDOVIC ORBAN: Ne gandim la formarea unor programe care sa invete tinerii sa dezvolte o companie de la zero

Premierul Ludovic Orban a tinut astazi o declaratie de presa dupa intalnirea cu reprezentantii IMM-urilor de la Palatul Parlamentului. in cadrul intrevederii cu jurnalistii, premierul a asigurat ca revenirea mediului de afaceri este prioritatea planului de guvernare si sunt discutate proiecte in acest sens. De altfel, el a asigurat ca Uniunea Europeana are un plan pentru distribuirea vaccinurilor anti-covid la nivelul grupului, imediat ce vor fi disponibile.

Ludovic Orban, in Franta: Romania va avea 3.000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres in urmatorii 10 ani

Ludovic Orban a fost intrebat, marti seara, dupa o intalnire cu reprezentantii mediului francez de afaceri, la ce s-a referit cand a folosit termenul enormement, cand a vorbit despre investitiile in urmatorii 10 ani pe zona de infrastructura rutiera.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

LUDOVIC ORBAN: in calitate de premier, voi sprijini toate proiectele initiate de Nicusor Dan

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca va sustine toate proiectele initiate de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si s-a angajat ca Executivul va duce la bun sfarsit proiecte care tin de zona guvernamentala, dar, de fapt, genereaza beneficii pentru Bucuresti.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru trebuie sa fie sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca obiectivul este sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, incercand sa afectam cat mai putin economia. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca sunt 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )