Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cei cinci candidati pentru Consiliul Fiscal au fost validati in unanimitate de comisiile reunite de buget din Parlament

Hotnews Hotnews,
 Cei cinci candidati pentru Consiliul Fiscal au fost validati in unanimitate de comisiile reunite de buget din Parlament

Cei cinci candidati pentru Consiliul Fiscal au fost votati de catre comisiile reunite de buget din Parlament. Daniel Daianu, George Georgescu, Bogdan-Octavian Cozmanca, Georgiana Camelia Cretan si Sebastian Bogdan Capraru sunt cei cinci candidati care au fost validati marti. Fiecare din cei 5 a sustinut timp de cateva minute o prezentare a activitatii relevante, dupa care s-a trecut la vot, lista celor 5 trecand cu unanimitate de voturi. Cei 5 urmeaza sa fie validati miercuri de plenul Parlamentului. continuă pe Hotnews

Parlamentarii au avizat toti candidatii pentru Consiliul Fiscal

Candidatii inscrisi pentru functiile de membri ai Consiliului Fiscal au fost avizati, marti, cu unanimitate de voturi de catre Comisiile pentru Buget din Camera Deputatilor si Senat. Pentru Consiliul.

Marti vor fi audiati in sedinta comuna a comisiilor de buget din Camera Deputatilor si Senat candidatii inscrisi pentru CA al BNR si pentru Consiliul Fiscal

Marti, incepand cu ora 10,30 vor fi audiati in sedinta comuna a comisiilor de buget din Camera Deputatilor si Senat candidatii inscrisi pentru functiile din conducerea Consiliului Fiscal, iar de la ora 11,30, candidatii inscrisi in cursa pentru Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei. Potrivit ultimelor informatii, postul de Guvernator ramane alocat lui Mugur Isarescu, cel care conduce de aproape 30 de ani politica monetara a Romaniei, iar pentru restul posturilor candideaza Florin Georgescu PSD), Leonardo Badea PSD), Gheorghe Gherghina PSD), Dan Radu Rusanu ALDE), Cristi Popa USR),Eugen Nicolaescu PNL), Virgil Stoenescu PNL) si Balint Csaba UDMR).

Cei 9 membri propusi pentru Consiliul de Administratie al BNR au fost votati marti in unanimitate de comisiile reunite de buget. Isarescu: Nu cred ca ne apropiem cu pasi repezi de o criza.

Dupa doua ore de audieri si intrebari din partea membrilor Comisiilor de specialitate din Parlament, cei 9 viitori membri ai Consiliului de Administratie au primit voturi favorabile in unanimitate. Cei noua sunt: guvernatorul Mugur Isarescu, Florin Georgescu PSD), Leonardo Badea PSD), Gheorghe Gherghina PSD), Dan Radu Rusanu ALDE), Cristi Popa USR),Eugen Nicolaescu PNL), Virgil Stoenescu PNL) si Balint Csaba UDMR). in discursul sau, Guvernatorul a vorbit despre necesitatea reformelor structurale, a investitiilor mai ales in infrastructura) si a detaliat cateva dintre atributiile BNR.

Unde gasesti cei mai ieftini carburanti. Consiliul Concurentei lanseaza aplicatia Monitorul preturilor carburantilor. Cum functioneaza

Consiliul Concurentei lanseaza luni aplicatia Monitorul preturilor carburantilor, cu ajutorul careia consumatorii pot afla care sunt benzinariile cele mai apropiate si pot vedea daca le convine sau nu pretul afisat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )