Libnet.ro
UNICEF

23:30

Daianu, Consiliul Fiscal: Salariile si pensiile nu vor putea creste cum a decis PSD

Adevărul Adevărul,
Daianu, Consiliul Fiscal: Salariile si pensiile nu vor putea creste cum a decis PSD

Salariile si pensiile nu vor fi taiate, dar nici nu pot creste conform calendarului programat, deoarece bugetul nu poate absorbi o majorare de 40% a pensiilor, este de parere Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal. continuă pe Adevărul

DANIEL DAIANU, CONSILIUL FISCAL Criptomoneda Libra ar fractura aproape iremediabil sistemul monetar

Criptomoneda Libra este foarte periculoasa, intrucat ar fractura in mod aproape iremediabil sistemul monetar, iar bancile centrale si-ar pierde din eficacitate, a declarat, ieri, la Academia Romana, presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu.

Se schimba legea pentru daune RCA. La ce preturi se vor putea face reparatiile masinilor avariate, in curand

Intr-un proiect de modificare si completare a Legii 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto RCA) se arata schimbari in privinta preturilor pentru reparatiile masinilor avariate. Se schimba legea pentru daune RCA Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va stabili si publica, cu ajutorul Institutului National de Statistica, preturile de referinta la lucrarile acoperite prin .

Cu cat ar putea creste amenzile de circulatie in 2020

Exista o legatura, unii o pot numi ombilicala, intre salariul minim si amenzile de circulatie. in 2018 si 2019 amenzile nu au mai crescut pentru ca Guvernul a venit cu legi prin care punctul de amenda a fost inghetat la nivelul anului 2017. Ei bine, chiar daca nu ar creste salariul minim, amenzile tot vor creste, daca nu se vine cu o noua ordonanta de inghetare la nivelul din 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3155 seconds )