Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Daianu, Consiliul Fiscal: O esalonare pe patru ani a majorarii punctului de pensie ar reduce presiunea pe buget

Antena3 Antena3,
Daniel Daianu, Consiliul Fiscal: O esalonare pe patru ani a majorarii punctului de pensie ar reduce presiunea pe buget

Presedintele Consiliului Fiscal atrage din nou atentia asupra presiunii mari puse pe buget de cresterea cu 40% a pensiilor pusa in lege incepand cu septembrie 2020, care ar duce la deficite publice foarte ridicate si o crestere a datoriei publice la niveluri nesustenabile, care ar putea duce si la o crestere a taxelor si impozitelor. continuă pe Antena3

DANIEL DAIANU: Anul 2020 este un moment cheie, ii doresc ministrului Florin Citu sa poata sa adopte masura corecta

Anul 2020 este un moment cheie, a declarat joi, presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, cu referire la majorarea punctului de pensie prevazuta pentru acest an, el precizand, in context, ca ii doreste ministrului Finantelor, Florin Citu, sa poata sa adopte masura corecta.

Daniel Daianu precizeaza ca o crestere a veniturilor fiscale este absolut necesara

Presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, a declarat joi, ca anul 2020 este un moment cheie, cu referire la majorarea punctului de pensie prevazuta pentru acest an, el precizand, in context, ca ii doreste ministrului Finantelor, Florin Citu, sa poata sa adopte masura corecta.

Daniel Daianu: Daca mai trecem printr-o criza ne vom confrunta cu un exod accentuat de oameni. Tinerii nu mai au rabdare. Consecintele politicii bugetare pot fi dramatice

Realizarea unui deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2020 ar fi o performanta, sustine Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal. Ar fi grozav sa reusim sa colectam mult mai bine, insa a crede ca 2020 si 2021 numai printr-o colectarea mai buna si o scadere a cheltuielilor pot sa conduca la tintele de deficit bugetar, in opinia mea este o ipoteza eroica. Adica nu este realista, spune el.

PENTRU PRIMA OARA IN ULTIMII PATRU ANI Principalii indicatori financiari ai Telekom Romania au crescut, in 2019

Pentru prima oara in ultimii patru ani, principalii indicatori financiari ai Grupului Telekom Romania - veniturile, EBITDA si fluxul de numerar operational - au crescut, anul trecut fata de 2018. Veniturile consolidate ale Telekom Romania au crescut cu 5%, pana la 980 milioane euro, subliniaza un comunicat transmis REDACTIEI. Acesta arata ca EBITDA ajustata inainte de IFRS16 a crescut cu 5%, pana la 144 milioane euro, inregistrand a patra crestere trimestriala succesiva. Fluxul de numerar ajustat FCF), dupa excluderea platilor istorice catre OTE Group, a avut o crestere relevanta, de peste 55 milioane euro, in 2019. FCF a devenit pozitiv pentru prima oara in ultimii trei ani.

Telekom Romania anunta cresterea principalilor indicatori financiari pentru prima oara in patru ani. Numarul de angajati si clienti este in scadere

Pentru prima oara in patru ani, principalii indicatori financiari ai anului 2019 veniturile, profitul EBITDA si fluxul de numerar operational - au inregistrat crestere de la un an la altul, a anuntat miercuri grupul Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote). Pe de alta parte, numarul de clienti a scazut pe toate liniile de servicii, cu exceptia serviciilor fix-mobile. Ca urmare a proceselor de transformare si automatizare, numarul angajatilor full time a scazut cu 21% de la 6. 356 persoane in 2018 pana la 5. 029 persoane in 2019.

Pensionari masive la un gigant din energie: o treime dintre angajati se pensioneaza in urmatorii patru ani

Una dintre cele mai mari companii din energie cu capital integral de stat va pierde o treime din angajati in urmatorii patru ani, a anuntat luni ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ciuca batailor in ATP: in Top 20 in urma cu patru ani, pierde acum meciuri pe banda rulanta in mai putin de o ora

Australianul Bernard Tomic 27 ani) decade din ce in ce mai mult, transformandu-se pe zi ce trece in ciua batailor a circuitului masculin. Considerat o mare speranta a sportului alb, dupa ce castiga primul punct ATP la doar 15 ani, ajuns ulterior pana pe locul 17 mondial la inceputul anului 2016, Tomic mai atrage acum atentia doar prin infrangerile-blit pe care le aduna de la saptamana la saptamana.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )