Libnet.ro
UNICEF

12:01

DANIEL DAIANU, CONSILIUL FISCAL: O noua criza va duce la un exod accentuat de oameni, din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANIEL DAIANU, CONSILIUL FISCAL: O noua criza va duce la un exod accentuat de oameni, din tara noastra

Aparitia unei noi crize economice va face ca tara noastra sa se confrunte cu un exod accentuat de oameni, a spus, ieri, Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, in cadrul unei conferinte organizate la Sinaia. continuă pe Ziarul Bursa

Daniel Daianu, Consiliul Fiscal: O esalonare pe patru ani a majorarii punctului de pensie ar reduce presiunea pe buget

Presedintele Consiliului Fiscal atrage din nou atentia asupra presiunii mari puse pe buget de cresterea cu 40% a pensiilor pusa in lege incepand cu septembrie 2020, care ar duce la deficite publice foarte ridicate si o crestere a datoriei publice la niveluri nesustenabile, care ar putea duce si la o crestere a taxelor si impozitelor.

Daniel Daianu: Daca mai trecem printr-o criza ne vom confrunta cu un exod accentuat de oameni. Tinerii nu mai au rabdare. Consecintele politicii bugetare pot fi dramatice

Realizarea unui deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2020 ar fi o performanta, sustine Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal. Ar fi grozav sa reusim sa colectam mult mai bine, insa a crede ca 2020 si 2021 numai printr-o colectarea mai buna si o scadere a cheltuielilor pot sa conduca la tintele de deficit bugetar, in opinia mea este o ipoteza eroica. Adica nu este realista, spune el.

DANIEL DAIANU: Anul 2020 este un moment cheie, ii doresc ministrului Florin Citu sa poata sa adopte masura corecta

Anul 2020 este un moment cheie, a declarat joi, presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, cu referire la majorarea punctului de pensie prevazuta pentru acest an, el precizand, in context, ca ii doreste ministrului Finantelor, Florin Citu, sa poata sa adopte masura corecta.

Daniel Daianu precizeaza ca o crestere a veniturilor fiscale este absolut necesara

Presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, a declarat joi, ca anul 2020 este un moment cheie, cu referire la majorarea punctului de pensie prevazuta pentru acest an, el precizand, in context, ca ii doreste ministrului Finantelor, Florin Citu, sa poata sa adopte masura corecta.

ştiri din Economie

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )