Libnet.ro
UNICEF

14:30

Deficitul acut de spatiu fiscal este tot mai periculos

Adevărul Adevărul,
Deficitul acut de spatiu fiscal este tot mai periculos

Initial, am vrut sa parafrazez numele unui roman faimos al lui Marcel Proust, sa scriu in cautarea spatiului fiscal pierdut. Dar am realizat ca merg prea departe deoarece Romania a avut aproape constant o problema fiscalabugetara privind deficitele. Dar starea finantelor publice este tare complicata acum. continuă pe Adevărul

Deficitul acut de spatiu fiscal este tot mai periculos

Initial am vrut sa parafrazez numele unui roman faimos al lui Marcel Proust, sa scriu in cautarea spatiului fiscal pierdut. Dar am realizat ca merg prea departe, deoarece Romania a avut aproape constant o problema fiscalabugetara privind deficitele. Dar starea finantelor publice este tare complicata acum.

Roger Federer recunoaste - Este tot mai aproape de retragere, va lua o decizie in urmatoarele saptamani

Nu a reusit sa castige vreun Grand Slam in 2019, desi a avut doua mingi de meci in finala de la Wimbledon cu Djokovic. Roger Federer 38 de ani) a recunoscut pentru jurnalistii elvetieni ca este in linie dreapta cu decizia privind retragerea din activitate.

Explozie la un laborator de cercetare din Rusia, cel mai periculos loc de pe pamant. Aici, se pastreaza virusi de variola, Ebola si HIV

O noua explozie in Rusia! De data aceasta, incidentul s-a petrecut la unul dintre cele mai periculoase locuri de pe Pamant, unde se pastreaza virusi precum: variola, Ebola si HIV. Care a fost cauza si care sunt primele declaratii ale conducerii incintei? Eexplozie la un laborator de cercetare din Rusia? O explozie s-a produs luni .

De ce trebuie sa ai mereu bicarbonat de sodiu in casa. Ai cinci motive intemeiate, al treilea este cel mai important

Unele gospodine iubesc sa foloseasca bicarbonatul de sodiu la diverse copturi, in loc de drojdia uscata care este acum, altele al aleg atunci cand vine vorba e curatenia prin casa. Iata adevaratele motive pentru care este bine sa ai la indemana bicarbonatul de sodiu! De asemenea, este o varianta ieftina, eficienta si la indemana oricui.

Christine Lagarde, tot mai aproape de a deveni prima femeie presedinte din istoria BCE. Principala institutie bancara a UE este condusa acum de Mario Draghi

Christine Lagarde este pe cale sa devina prima femeie-presedinte din istoria Bancii Centrale Europene, dupa ce a obtinut marti, la Strasbourg, sprijinul Parlamentului European pentru numirea sa in functie,.

Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara. Procurorul general: Este cel mai amplu control din istoria Parchetului General

Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de libertate inregistrate in ultimii 10 ani, fiind cel mai amplu control din istoria Ministerului Public, a declarat marti procurorul general interimar Bogdan Licu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )