Libnet.ro
UNICEF

21:15

Economist: Avem cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani. Daca intram in recesiune avem nevoie de o finantare de patru ori mai mare decat inainte de criza

Adevărul Adevărul,
Economist: Avem cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani. Daca intram in recesiune avem nevoie de o finantare de patru ori mai mare decat inainte de criza

Deficitul fiscal inregistrat in primele 9 luni din acest an este aproape de 27 miliarde de lei, cel mai mare nivel din ultimii 30 de ani, precizeaza economistul Iancu Guda. continuă pe Adevărul

PREMIERA: S-a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, devine noua castigatoare a Turneului Campioanelor! Cu acesta ocazie, australianca devine si persoana care a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Ashleigh Barty castiga Turneul Campioanelor. Pune mana pe cel mai mare premiu din istorie

Jucatoarea australiana Ashleigh Barty si-a respectat statutul de numar unu mondial si a castigat, duminica, editia din acest an Turneului Campioanelor.

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019, cel mai mare concurs de robotica din Europa

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019. Cel mai mare concurs de robotica din Europa a adunat la start peste 600 de concurenti din 17 tari de pe patru continente, pentru un.

Sorin Ovidiu Vintu, atac fara precedent la CTP. Cel mai batran hater din Romania!

Sorin Ovidiu Vintu l-a atacat pe CTP, dupa ce gazetarul i-a rostit numele in emisiunea Jurnal de seara, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept cel mai batran hater din Romania, apoi a incercat sa ii descifreze comportamentul. Sorin Ovidiu Vintu, atac la adresa lui CTP Afaceristul Sorin Ovidiu Vintu a facut cateva remarci .

Vedetele au dat de greu la Asia Express. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs

Filmarile pentru show-ul Asia Express au inceput, iar momente din emisiune pot fi vazute in Jurnalul de Asia, difuzat online. Acolo am descoperit ca nici bine nu au pornit la drum vedetele, ca au si dat de greu. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs? Vedetele au dat de greu la Asia Express Show-ulAsia .

DUPA DIMINUAREA PUTERNICA A PROFITABILITATII IN TRIMESTRUL AL TREILEA Actiunile OMV Petrom - cea mai mare depreciere din BET

Marcel Murgoci, Estinvest: Chiar daca influenta pretului petrolului asupra rezultatelor companiei era previzibila, nu se estima ca impactul asupra profitabilitatii va fi atat de puternic * Simion Tihon, Prime Transaction: in conditiile in care cotatia petrolului ramane la nivelurile actuale, exista riscul ca plusul de 53% al profitabilitatii OMV Petrom de la jumatatea anului sa fie anulat, iar rezultatul pentru 2019 sa fie in usoara scadere OMV Petrom SNP) s-a prezentat ieri, in fata investitorilor, cu rezultatele financiare pentru primele noua luni ale lui 2019, cele care conturea-za imaginea evolutiei probabile pentru intregul an, iar reactia in piata a fost negativa, actiunile SNP incheind ziua de tranzactionare in scadere cu 2,06%, pana la pretul de 0,428 lei, cea mai mare depreciere dintre emitentii ce compun indicele BET, referinta bursei bucurestene.

45 de milioane de oameni din Africa de Sud se confrunta cu lipsa hranei, cel mai mare numar inregistrat pana acum

Un numar record de 45 de milioane de oameni din Africa de Sud se vor confrunta cu lipsa severa de hrana in urmatoarele 6 luni, iar aproximativ un sfert dintre acestia sufera din cauza secetei si a consecintelor sale, potrivit avertismentelor venite din partea a trei agentii ONU, joi, scrie Rueters.

Salariu de 6.000 de euro pentru cel mai dorit job din Romania

In luna octombrie, joburile din domeniile financiar - contabilitate, inginerie si medical pharma ocupa primele trei pozitii in topul cautarilor efectuate de catre candidatii romani, cu peste 80. 000 de.

China numeste primul reprezentant special pentru afaceri europene. UE ramane cel mai mare partener comercial al gigantului asiatic

China a anuntat, vineri, numirea lui Wu Hongbo, un diplomat experimentat, in calitate de primul sau reprezentant special pentru afaceri europene, avand misiunea de a intari comunicarea, coordonarea si.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 OCTOMBRIE Crestere de 2,59% pentru SIF Moldova

Cu o apreciere a cotatiei de 2,59%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 octombrie, actunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui financiar BET-FI, a carui cotatie a urcat cu numai 0,19%, in perioada mentionata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )