Libnet.ro
UNICEF

11:30

CE a facut primul pas in declansarea procedurii de deficit excesiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE a facut primul pas in declansarea procedurii de deficit excesiv

Citu: Nu se poate reveni la un deficit mai mic de 3% din PIB mai devreme de 2022 Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2020-2022, adoptata de Guvern in data de 10 decembrie 2019 si trimisa Parlamentului, prevedea o tinta de deficit de 3,8% din PIB in 2019, cifra care, potrivit Comisiei Europene CE), constituie o prima dovada a existentei unui deficit excesiv in tara noastra, potrivit Tratatului privind functionarea Uniunii Europene, arata raportul adoptat vineri de CE. continuă pe Ziarul Bursa

Siegfried Muresan: Declansarea procedurii de deficit excesiv poarta vina guvernelor PSD si a ministrilor discotecari

Deputatul european Siegfried Muresan PPE PNL), vicepresedintele Grupului PPE din Parlamentul European responsabil pentru buget,arata ca PSD-isti sunt vinovati pentru declansarea procedurii de deficit excesiv i.

Comisia Europeana a declansat procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei (DOCUMENT)

Declansarea procedurii de deficit excesiv este garantata in cazul Romaniei, se arata intr-un raport al Comisiei Europene, in care se constata depasirea, in 2019, a tintei de deficit de 3% din.

OFICIAL Romania intra in procedura de deficit excesiv. Comisia Europeana: Este justificata. Citu: Daca guvernele PSD ar fi luat masuri, nu ne-am fi aflat aici

Romania va intra in procedura de deficit excesiv, arata un raport al Comisiei Europene, care sustine ca declansarea este justificata, deoarece tara noastra nu a raspuns prin actiuni eficiente la niciuna dintre recomandarile trimise bianual de Bruxelles.

Comisia Europeana a declansat oficial procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei

Lovitura dura pentru Romania. Comisia Europeana a declansat oficial procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )