Libnet.ro
UNICEF

13:45

Probleme mari pentru Nike: Comisia Europeana a lansat o investigatie aprofundata asupra tratamentului fiscal de care beneficiaza

B1 B1,
Probleme mari pentru Nike: Comisia Europeana a lansat o investigatie aprofundata asupra tratamentului fiscal de care beneficiaza

Tratamentul fiscal de care a beneficiat Nike in Olanda a intrat in atentia Comisiei Europene, care a anuntat, joi, ca a demarat o investigatie aprofundata in acest sens, relateza AFP preluata de. continuă pe B1

CHEFI LA CUTITE. Probleme mari pentru chef Florin Dumitrescu dupa editia de marti seara

Cea de-a sasea confruntare a show-ului culinar Chefi la cutite a fost marti seara lider incontestabil de audienta, pe toate segmente de public. Emisiunea prezentata de Gina Pistol a ad.

Ce contine plngerea lui Dragnea la Tribunalul UE de la Luxemburg: Seful PSD ar fi vrut ca OLAF sa fie anchetat de Comisia Europeana

Seful PSD, Liviu Dragnea, ar fi vrut ca Oficiul European de Lupta Antifrauda sa fie, la randul sau, supus unei anchete de catre Comisia Europeana, dupa ce OLAF a facut investigatiile folosite ulterior de procurorii romani de la DNA in asa-numitul dosar Tel Drum. Informatia apare in actiunea depusa de liderul PSD la Tribunalul UE prin care Dragnea a dat in judecata, recent, Comisia Europeana - au declarat pentru HotNews. ro surse de la Luxemburg, care au avut acces la document.

Comisia Europeana despre actiunea lui Dragnea, care contesta n instanta raportul OLAF ce a dus la deschiderea dosarului Tel Drum: Vom depune observatii ntr-un interval adecvat

Comisia Europeana a anuntat, luni, intr-un raspuns pentru Mediafax, ca a fost notificata cu privire la actiunea liderului PSD Liviu Dragnea, care contesta in instanta raportul OLAF ce a dus la deschiderea dosarului Tel Drum, si precizeaza ca va depune observatiile intr-un timp adecvat, mentionand ca respecta independenta OLAF si a instantelor europene.

COMISIA EUROPEANA, IN UE: Importurile de soia din SUA, crestere de 112%

SUA sunt principalul furnizor de soia boabe al Uniunii Europene, iar importurile blocului comunitar din SUA au crescut cu 112% pana la 5,18 milioane tone in perioada iulie-decembrie 2018, comparativ cu perioada similara a anului precedent, arata datele publicate, astazi, de Comisia Europeana.

Comisia Europeana intervine in SCANDALUL alocatiilor pentru copiii romani din Austria: Nu este permis!

Comisia Europeana intervine in scandalul alocatiilor injumatatile pentru copiii romanilor care muncesc in Asutria. Potrivit purtatorului de cuvant al executivului european pentru afaceri sociale, Sara.

Comisia Europeana exclude sa renegocieze acordul Brexitului cu Londra

Comisia Europeana CE) a reiterat, ieri, ca liderii europeni nu vor renegocia acordul retragerii incheiat cu Guvernul britanic.

Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat in judecata Comisia Europeana la Curtea de Justitie a Uniunii Europene. Liderul PSD a atacat in justitie raspunsul Comisiei Europene la o plangere a sa impotriva.

Comisia Europeana vine la Bucuresti pentru a marca preluarea oficiala a Presedintiei Consiliului de catre Romania

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si Colegiul Comisarilor se vor afla la Bucuresti, joi si vineri, pentru a marca inceperea oficiala a Presedintiei romane. Presedintele Comisiei.

CFR a lansat oferta Trenurile Zapezii 2019. Reduceri mari pentru cei care merg la munte

CFR Calatori lanseaza oferta tarifara de calatorie Trenurile Zapezii 2019, cu reduceri, incepand de marti si pana in 28 februarie, la trenurile spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru sc.

Prima reactie a Comisiei Europene privind decizia Austriei n cazul indemnizatiilor pentru copiii romni

Comisia Europeana a reactionat, luni, fata de decizia Austriei de diminuare a alocatiilor pentru copiii romanilor care muncesc in acest stat, precizand ca daca lucratorii contribuie la sistemul national social, atunci este de asteptat ca ei sa primeasca aceleasi beneficii, indiferent de nationalitatea lor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )