Libnet.ro
UNICEF

12:31

PROIECT, SENATUL ROMANIEI: Pensiile speciale mai mari de 7.000 de lei lunar, taxate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROIECT, SENATUL ROMANIEI: Pensiile speciale mai mari de 7.000 de lei lunar, taxate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, propune, intr-o initiativa legislativa pentru modificarea si completarea Codului fiscal, depusa la Senat, taxarea pensiilor speciale cuprinse intre 7. 000 si 10. 000 de lei cu 30%, iar ceea ce depaseste 10. 000 de lei cu 50%. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: Pensiile speciale mai mari de 7.000 de lei lunar, taxate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, propune, intr-o initiativa legislativa pentru modificarea si completarea Codului fiscal, depusa la Senat, taxarea pensiilor speciale cuprinse intre 7. 000 si.

Badalau anunta pe Facebook o investitie cu o importanta uriasa la Giurgiu - un aeroport privat, unul dintre cele mai mari din Europa. Investitorul, din Emiratele Arabe, locul, tinut inca secret

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, anunta pe Facebook ca la Giurgiu va fi construit unul dintre cele mai mari aeroporturi private din Europa, printr-o investitie a unei companii din Emiratele Arabe, iar la proiect ar urma sa contribuie si Guvernul. Badalau sustine ca aeroportul ar putea fi gata in 5 ani si se va intinde pe 2. 500 de hectare, dar locul unde va fi construit este, deocamdata, confidential.

Ungaria si Romania au avut cele mai mari cresteri economice din UE, in trimestrul al doilea

Ungaria si Romania au inregistrat cele mai mari ritmuri de crestere economica din Uniunea Europeana, in trimestrul al doilea, arata o estimare publicata vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Agentiile de rating nu stiu cum se va descurca Romania cu noua lege a pensiilor, de anul viitor. Teodorovici vrea, totusi, cresteri mai mari

In urma cu cateva zile agentia de rating Standard Poors atragea atentia asupra problemelor pe care noua lege a pensiilor le va creea de anul viitor. Acum a venit randul Fitch, care este sceptica in privinta cresterii pensiilor cu 40% din 2020. Totusi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea cresteri mai mari, probabil pentru ca banuieste ca nu va mai fi la guvernare cand s-ar aplica, astfel ca povara s-ar muta pe umerii celor care vor veni.

Proiect: Pensiile speciale, eliminate pentru cei condamnati definitiv pentru coruptie

Judecatorii Curtii Constitutionale, membrii Curtii de Conturi, ai Corpului diplomatic, personalul auxiliar din instantele judecatoresti, militarii, politistii, functionarii publici cu statut special care au pensii speciale nu vor putea beneficia de acest tip de pensie daca au fost condamnati definitiv pentru comiterea de infractiuni de coruptie, potrivit unei initiative legislative depuse in Parlament.

Pensiile speciale - eliminate pentru cei condamnati definitiv pentru coruptie

Judecatorii Curtii Constitutionale, membrii Curtii de Conturi, ai Corpului diplomatic, personalul auxiliar din instantele judecatoresti, militarii, politistii, functionarii publici cu statut special care au pensii speciale nu vor putea beneficia de acest tip de pensie daca au fost condamnati definitiv pentru comiterea de infractiuni de coruptie, potrivit unei initiative legislative depuse in Parlament, informeaza Agerpres.

Pesta porcina a dus la SCUMPIREA carnii de porc. Preturi cu 15% mai mari!

Pretul carnii de porc la poarta fermei urca spre pragul de 2 euro kilogramul, urmare a problemele locale cauzate de pesta porcina si in acord cu trendul din Europa, care a produs mai putin, dar a exportat mai.

Modificarile la sistemul 112, publicate in Monitorul Oficial: Amenzi de 5 ori mai mari pentru apeluri false si stocarea datelor de catre STS timp de 5 ani

Cartelele preplatite nu se vor mai putea vinde decat cu buletinul de la 1 ianuarie 2020, datele personale ale utilizatorilor de telefonie vor fi stocate 5 ani de STS, iar amenzile pentru alertarea falsa au crescut de 5 ori, pana la 5. 000 de lei, si vor putea fi aplicate chiar de luna viitoare, se arata in Ordonanta de urgenta care modifica sistemul 112 si care a fost publicata marti seara in Monitorul Oficial.

Modificarile la sistemul 112, publicate in Monitorul Oficial: Cartele prepay doar cu buletinul, amenzi de 5 ori mai mari pentru alertarea falsa si stocarea datelor de catre STS timp de 5 ani

Cartelele preplatite nu se vor mai putea vinde decat cu buletinul de la 1 ianuarie 2020, iar cei care detin deja astfel de cartele si nu vor sa-si dea datele personale nu vor mai beneficia de servicii de la 1 septembrie 2020, se arata in Ordonanta de urgenta care modifica sistemul 112 si care a fost publicata marti seara in Monitorul Oficial. Datele personale ale utilizatorilor de telefonie vor fi stocate 5 ani de STS, iar amenzile pentru alertarea falsa au crescut de 5 ori, pana la 5. 000 de lei, si vor putea fi aplicate chiar de luna viitoare. Vezi in articol toate modificarile.

Romania are cele mai mari scumpiri din productia industriala din UE

Romania a inregistrat, in iulie, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din Uniunea Europeana, arata datele publicate de Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )