Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania da cei mai multi bani din UE catre salariile bugetarilor

Adevărul Adevărul,
Romania da cei mai multi bani din UE catre salariile bugetarilor

Romania este tara din Uniunea Europeana cu cel mai mare procent din veniturile incasate la stat care merg catre plata salariilor bugetarilor, arata un raport lansat de Consiliul Fiscal. Anul trecut, acestea ne-au costat cu cinci miliarde lei mai mult decat a estimat initial Guvernul. continuă pe Adevărul

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Cei mai bogati oameni din istorie. Jeff Bezos nu intra in top 10

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume, dar averea sa de peste 130 de miliarde de dolari nu este indeajuns pentru a-l clasa in top zece al celor mai bogate persoane din.

Alexandru Novac va fi unul dintre cei mai buni aruncatori de sulita din lume

Au mai ramas doar cateva zile pana la debutul celei de-a 12-a editii a Campionatelor Europene de atletism U23! Competitia se va desfasura in perioada 11-14 iulie la Gavle, unul dintre cele mai vechi si mai frumoase orase din Suedia, si va fi transmisa in direct de Eurosport.

Cat castiga o casiera la LIDL. Sunt angajatii cu cele mai mari salarii din comert

Te-ai intrebat vreodata cat castiga o casiera la LIDL? Este un comerciant relativ nou pe piata din Romania. Tuturor ne place acest supermarket. Gasesti produse doar din anumite tari europene si nu uita de maioneza de la KFC. insa, indiferent ce si cat cumperi, produsele tale trec intai pe la casa de marcat, unde o .

VIDEO: Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra, relateaza The Guardian.

VIDEO Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, una dintre cele mai inalte cladiri din Europa, situata in Londra.

Legea Pensiilor a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Primesc sau nu pensionarii bani in plus?

Administratia Prezidentiala a anuntat luni dimineata, 8 iulie 2019, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat Legea Pensiilor. Acest proiect a fost semnat de PSD si a mai fost intors o data de seful statului. Acesta lege era asteptata de cei mai multi pensionari din Romania, pentru ca ea prevedea cresterea pensiilor pe care le vor .

Insula greceasca care iti da bani sa te muti acolo: cat de mare este suma lunara

In speranta repopularii unui colt de rai din Grecia, oficialitatile din zona au decis sa stimuleze financiar mutarea in zona a locuitorilor din orice colt al lumii. intr-o lume ideala, cei mai multi dintre noi viseaza sa se mute intr-o insula de vis, inconjurata de plaje si vegetatie atragatoare, iar daca pot sa primeasca si .

Cum sa iei 10 pe linie la BAC. Eleva din Cluj: Am renuntat la multe lucruri in ultima vreme pentru a invata

12 fete si doi baieti, absolventi ai liceelor din Cluj, au obtinut media 10 la Bacalaureat. Cei mai multi vor sa ramana sa studieze in Romania, dar unul vrea sa invete la o universitate din Australia. Secretele reusitei lor: munca, ambitie, perseverenta, echilibru si sustinere.

Centenarul Banatului. Caras-Severinul, cu o populatie mai mica decat a celorlalte doua comitate din Banat, a trimis cei mai multi delegati la Alba-Iulia

Istoricul Victor Neumanna ales sa se ocupe de deciziile Consiliului Dirigent cu referire la instaurarea administratiei romanesti asa cum rezulta din articolele publicate in Gazeta Oficiala a acestuia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )