Libnet.ro
UNICEF

14:30

Austeritatea este singura optiune dupa iresponsabilitatea fiscala din ultimii ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Austeritatea este singura optiune dupa iresponsabilitatea fiscala din ultimii ani

Intr-o societate in care mai exista o farama de normalitate, introducerea unei motiuni de cenzura cu titlul Guvernare PNL - numele tau este AUSTERITATE de catre opozitia PSD ar trebui sa fie ignorata cu desavarsire sau, in cel mai bun caz, sa fie expusa ridicolului pe care il merita. continuă pe Ziarul Bursa

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 in Statele Unite, a apreciat marti presedintele american Donald Trump intr-o conferinta de presa, la Londra, inaintea deschiderii unui summit NATO, relateaza AFP.

DONALD TRUMP: Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 in Statele Unite, a apreciat, marti, presedintele american Donald Trump intr-o conferinta de presa, la Londra, inaintea deschiderii unui summit NATO, relateaza AFP.

Putin spune ca Rusia este pregatita sa coopereze cu NATO, criticand in acelasi timp Alianta: Este fara sens dupa caderea Uniunii Sovietice

Rusia este pregatita sa coopereze cu NATO, in ciuda comportamentului sau nepoliticos, a declarat marti Vladimir Putin in acelasi timp in care se desfasoara un summit al Aliantei Atlantice care marcheaza 70 de ani de existenta, relateaza AFP. Totodata, Putin a criticat expansiunea continua a NATO, sugerand ca este ceva fara sens avand in vedere absenta unei amenintari din partea Moscovei dupa caderea Uniunii Sovietice, potrivit Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3221 seconds )