Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratia Unica pe 2021. Care este termenul de depunere si plata

B1 B1,
Declaratia Unica pe 2021. Care este termenul de depunere si plata

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) si Ministerul Finantelor au publicat un ghid de completare si depunere a noului formular pentru Declaratia Unica 2021, privind veniturile PFA, persoanelor fizice. continuă pe B1

Incendiu la Spitalul Marius Nasta din Bucuresti. Care este starea pacientilor internati acolo

La doar trei saptamani de la tragedia de la Matei Bals, un alt incendiu a izbucnit in caravana mobila ATI a Spitalului Marius Nasta, acolo unde se aflau internati mai multi pacienti infectati cu Covid-19. La fata locului s-au prezentat mai multe echipaje de pompieri care au intervenit de urgenta pentru a lichida focul. Ministrul .

Fotbalistul de la Survivor Romania 2021 care nu a facut avere in cariera. Cu ce s-a ales, de fapt

Mult a avut, putin a adunat, dar a reusit sa-si cumpere din acest putin o casa si o masina, singurele bunuri care ii mai amintesc de cariera in fotbal. Faimosul de la Survivor Romania si-a incheiat timpuriu socoteala cu sportul, dupa ce fratele sau a suferit un accident grav, care l-a facut sa plece in .

Curs BNR pentru 22 februarie 2021. Care sunt cotatiile de azi?

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs pentru prima zi a noii saptamani. Care sunt cotatiile monedelor de circulatie internationala pentru ziua de 22 februarie 2021? Iata si ce schimbari indica Indicele ROBOR! Curs BNR pentru 22 februarie 2021 Banca Nationala a Romaniei vine cu noi cotatii pentru ziua de .

Cum arata casa Vioricai Dancila si care este cel mai mare regret al fostului premier (VIDEO)

Viorica Dancila a oferit un interviu inedit pentru emisiunea moderata de Teo Trandafir. Fostul premier a deschis usa casei sale jurnalistilor de la Kanal D care au filmat locuinta fostei sefe a PSD si multiplele.

Un miner de la Lupeni a fost transportat de urgenta la spital. Care este starea sa de sanatate

Un miner de la Lupeni a fost transportat de urgenta la spital luni seara, 22 februarie, cu putin timp inainte ca acordul semnat de Guvern, la Bucuresti, sa ajunga in subteran. Barbatul a fost transportat cu.

Beatrice Mahler: La Marius Nasta este angajat un pompier, care este in concediu de sase luni

La Institutul Marius Nasta din Bucuresti este angajat un singur pompier, iar acesta este in condeciu de sase luni. Totodata, Mahler a precizat si ca echipamentul din unitatea mobila de ATI apartine celor de la IS.

VIDEO Cruella ar putea fi cel mai bun film Disney din 2021: care-i legatura cu 101 Dalmatieni

Popularitatea serviciului de streaming Disney+ a explodat in ultimul an si nu va face decat sa creasca , datorita unor productii precum Cruella. Disney are o putere financiara fabuloasa, cu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )