Libnet.ro
UNICEF

06:45

Fiscul a dat amenzi de 4,47 milioane lei n Dragonul Rosu

Hotnews Hotnews,
 Fiscul a dat amenzi de 4,47 milioane lei n Dragonul Rosu

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF au controlat 332 de firme din incinta centrului comercial Dragonul Rosu din localitatea Voluntari jud. Ilfov), in perioada 2325 octombrie, se arata intr-un comunicat de presa al Fiscului. continuă pe Hotnews

Oil Terminal a prelungit creditul de 47 milioane lei

Actionarii OIL Terminal OIL) au aprobat prelungirea contractului de credit pana la suma de 47 milioane de lei, reprezentand facilitate de emitere Scrisoare de garantie bancara pentru autorizatia de Antrepozit fiscal, constituita in favoarea Ministerului Finantelor Publice MFP), pana la data de 1 noiembrie 2020, informeaza emitentul printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

La final de contract, Robert Negoita sterge 70 milioane lei din suma pe care primaria Sectorului 3 trebuia sa o recupereze de la Rosal / Consilier USR: Un cadou facut celor de la Rosal de Robert Negoita

Consiliul Local Sector 3, unde PSD detine majoritatea, a aprobat in sedinta de pe 30 octombrie, retroactiv, actele aditionale incheiate in ultimii ani intre Primarie si firma Rosal, care facea curatenie in Sectorul 3, si a luat act de incetarea contractului cu societatea comerciala. Curtea de Conturi a sesizat in 2016 faptul ca Primaria trebuie sa recupereze de la Rosal suma de 148 milioane lei, platita in baza actelor aditionale pentru serviciile efectuate, deoarece acestea nu au fost aprobate in Consiliul Local, deci ar fi plati nelegale.

Grupul Garanti Romania a raportat la 9 luni un profit net de 133 milioane lei, in crestere cu 7%

Grupul Garanti Romania, care reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing si Garanti Credite de Consum, a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit net consolidat de 133 milioane lei, in crestere cu circa 7% fata de perioada similara din 2017,.

IGPR: Amenzi in valoare de peste 2,5 milioane de lei, aplicate de politisti in ultimele 24 de ore

Ieri, patrulele de politie au intervenit la peste 2. 900 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Politistii au aplicat peste 8. 000 de sanctiuni contraventionale, au constatat 800 de infractiuni si au retinut permisele a 496 de soferi care puneau in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic.

MFP a imprumutat, ieri, 170,2 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 170,2 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discont, cu scadenta la 12 luni, la un randament mediu de 3,46% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

TeraPlast Group si-a dublat cifra de afaceri, pana la 590 milioane lei

TeraPlast Group, unul dintre cei mai mari producatori de materiale pentru piata constructiilor din tara noastra, a inregistrat in primele noua luni din 2018 o cifra de afaceri consolidata de 590,5 milioane de lei, in crestere cu 100% fata de vanzarile din acelasi interval al anului trecut. in aceeasi perioada de referinta, EBITDA consolidata a grupului a crescut cu 60%, de la 32,9 milioane de lei la 52,8 milioane de lei, potrivit datelor companiei.

Primaria Bucuresti aloca 1,5 milioane lei pe Targul de Craciun 2018 si 100.000 de lei pe felicitari

Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, a decis sa aloce 1,5 milioane de lei pentru organizarea Targului de Craciun Bucuresti 2018. Mai mult, pregatirile pentru Sarbatori nu se incheie.

Rulaj de peste 108 milioane lei pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ, lichiditatea totala fiind de 108,4 milioane de lei 23,2 milioane de euro).

Razie pentru respectarea drepturilor de proprietate intelectuala. Politia a confiscat bunuri de peste 1,5 milioane lei

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice ai Politiei Romane au constatat 208 infractiuni, au aplicat 330 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 1. 000 de lei si au indisponibilizat bunuri in valoare totala de peste 1. 000 de lei, in urma unei actiuni pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )