Libnet.ro
UNICEF

15:15

Fiscul ncepe verificarea celor mai mari companii. Operatiunea este denumita Iceberg

Hotnews Hotnews,
 Fiscul ncepe verificarea celor mai mari companii. Operatiunea este denumita Iceberg

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a demarat operatiuneaIceberg reprezentand o actiune ampla de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate economica din Romania, reiese dintr-un comunicat al institutiei. continuă pe Hotnews

O noua lovitura pentru perlele energetice ale Romaniei. Cum sunt obligate doua mari companii de stat sa vanda energie cu profit de maxim 5%

Dupa ce a lovit companiile din energie cu taxa din ordonanta controversata, dar si cu plafonarea preturilor, Guvernul continua atacul. Hidroelectrica si Nuclearelectrica, doua dintre cele mai mari companii de stat, vor fi obligate sa livreze pana la 65% din productia de energie pe piata reglementata, cu un profit de maxim 5%.

Fiscul anunta controale ample la toate marile companii. Cum se va desfasura operatiunea Iceberg

Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta ca a demarat operatiunea Iceberg, reprezentand o actiune ampla de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate economica din Romania.

Topul pensiilor pe judete: unde sunt cele mai mari

Pensionarii din sectorul unu al Capitalei au cele mai mari pensii din tara, o arata ultimele date publicate de Casa Nationala de Pensii. La polul opus, ultimul loc al clasamentului este ocupat de judetul.

Stirile Pro TV 6.000 de familii au primit facturi cu 60% mai mari la gaze. Nu e posibil asa ceva

Mii de oameni din Ilfov reclama ca au primit facturi la gaze cu tarife mai mari cu 60 la suta fata de luna trecuta.

Ei sunt copiii celor mai rai dictatori din lume. Ce s-a ales de ei si ce viata duc acum

Cei mai malefici oameni din istorie ne sunt prezentati din manuale, dar mai rar auzim de succesorii lor. Iar acestia, de multe ori, sunt o parte importanta din istorie pe care o uitam. Copiii si nepotii celor mai rai oameni care au trait vreodata sunt adeseori uitati. Reputatia stramosilor lor ii urmareste invariabil. Fiecare dintre [] .

Nominalizari Zmeura de Aur 2019: cum au ajuns Donald si Melania printre nominalizati. Lista celor mai proaste filme si interpretari

Presedintele Statelor Unite Donald Trump si sotia sa, Melania, au fost nominalizati la insolitele premii Zmeura de Aur 2019, care sunt acordate anual celor mai proaste interpretari si productii cinematografice.

Simona Halep, in topul celor mai sexy jucatoare de la Australian Open. Pe cel loc s-a clasat romanca fata de Caroline Wozniacki sau Angelique Kerber

Simona Halep a fost inclusa in topul celor mai sexy jucatoare de la Australian Open 2019. Sondajul a fost facut printre barbatii inscrisi pe platforma de dating Victoria Milano, cel mai popular site pentru.

Amazon ramane cel mai valoros brand global, iar conduce cursa celor mai puternice branduri

Amazon ramane cel mai valoros brand global, cu o valoare de 187,9 miliarde dolari, iar conduce cursa celor mai puternice branduri, conform raportului Brand Finance Global 500 2019, lansat, ieri, la World Economic Forum, in Davos.

Topul pensiilor pe judete: unde sunt cele mai mari si unde cele mai mici

In Romania exista putin peste 3,56 milioane de pensionari care au iesit la pensie la limita de varsta, veniturile medii ale acestora fiind de 1. 340 lei. Diferentele dintre veniturile acestora sunt insa majore, ajungand si la aproape 800 de lei intr-o zona mai bogata, fata de una mai saraca.

Care sunt originile masoneriei. Ipotezele nasterii cele mai mari fratii initiatice din lume

Francmasoneria este un ordin initiatic cu reguli, ritualuri, organizare si simbolistica bine stabilite. Desi se cunosc multe despre masonerie, inceputurile si originile sale sunt cel mai misterios capitol al acestei organizatii, pentru unii controversata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )