Libnet.ro
UNICEF

11:45

Roubini, despre o criza economica in Romania: Sunt motive de ingrijorare. Deficitul se poate dubla

Adevărul Adevărul,
Roubini, despre o criza economica in Romania: Sunt motive de ingrijorare. Deficitul se poate dubla

Statul roman a orientat cheltuielile catre consum si mai putin catre investitii in ultimii ani, ceea ce a dus la o crestere a deficitului extern, peste un deficit bugetar. Cele doua sunt ingrijoratoare, avertizeaza, la conferinta Profit. ro, reputatul economist Nouriel Roubini, care spune ca Romania trebuie sa ia masuri pentru echilibrarea fiscala. continuă pe Adevărul

Economistul Nouriel Roubini, despre recesiune si criza globala: Unele tari sunt fragile

Per total, economia creste si preturile bunurilor au crescut in utimii ani, a declarat luni economistul de renume mondial Nouriel Roubini, amintind ca au fost mereu suisuri si coborasuri, dar, pe termen lung, inovatiile tehnologice pot duce la cresterea dezvoltarii economice si la competitivitate.

Bogan Tirdea, despre criza politica: Maia Sandu vrea sa devina cu orice pret presedintele Republicii Moldova

Deputatul socialist Bogdan Tirdea considera ca premierul Maia Sandu vrea sa devina cu orice pret presedintele Republicii Moldova si din acest motiv intentionat a provocat criza politica de la Chisinau, prin anuntul Guvernului ca isi asuma raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii, in asa fel ca Maia Sandu sa poata selecta candidatii la functia de procuror general.

Presa internationala despre alegerile din Romania: Iohannis va avea sansa sa instaleze procurori sefi care sa combata coruptia endemica

Daca este reales, Iohannis va avea sansa sa instaleze procurori sefi care spun ca sunt angajati sa combata coruptia endemica, sustinut de guvernul minoritar liberal al premierului Ludovic Orban, un aliat care a castigat un vot parlamentar de incredere in aceasta luna, scrie Euronews. Liberalul Klaus Iohannis ar fi condus in mare parte in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica, consolidand ancorarea pro-europeana a Romaniei, potrivit Le Figaro. Victoria lui Iohannis ar putea consolida sansa Partidului Liberal de a forma un guvern de coalitie si de a restabili increderea investitorilor dupa cativa ani de instabilitate politica si fiscala, scrie New York Times.

REMAX ROMANIA: Doar 30% dintre tranzactiile din Romania sunt realizate cu implicarea unui agent imobiliar

Potrivit REMAX Romania, doar 30% dintre tranzactiile din tara noastra sunt realizate cu implicarea unui agent imobiliar. Comparativ, in SUA - modelul de top in segmentul intermedierilor imobiliare - peste 90% dintre tranzactiile din piata sunt realizate printr-o agentie imobiliara, iar aceasta se datoreaza sistemului de reprezentare exclusiva care este normat la nivelul intregii piete, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )