Libnet.ro
UNICEF

12:30

Zero taxe pe salariul minim brut: este o solutie optimala ?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zero taxe pe salariul minim brut: este o solutie optimala ?

De cateva luni se propaga constant ideea de introducere a masurii zero taxe asupra salariului minim brut pe tara. Propunerea nu se mai regaseste in programul de guvernare in forma initiala, pentru ca probabil nu toti partenerii de coalitie au agreat aceasta politca fiscala, ci doar un proiect pilot si eventual aplicarea in conditiile unui deficit sub 3% sau doi ani de crestere economica peste potential, adica dupa 2024. continuă pe Ziarul Bursa

PSD impune prin lege ca salariul minim sa fie de 60% din salariul mediu

Mai multi parlamentari PSD au initiat din nou un proiect de lege prin care propun ca salariul minim sa ajunga la 60% din salariul mediu pe tara, pana la finalul anului 2024. Propunerea a venit in contexul in care Bruxelles-ul a demarat dezbateri cu privire la stabilirea unui salariu minim european, de 60% din salariul mediu din fiecare stat.

Revolutie in SUA. Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim pentru a scoate milioane de americani din saracie

Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim in Statele Unite, pentru a scoate milioane de americani din saracie, intr-o adevarata revolutie sociala, int-o tara cu disparitati socio-economice tipatoare. Bernie Sanders denunta actualul salariu minim drept un salariu de foamete.

Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim in Statele Unite

Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim - care a ramas neschimbat de la 24 iulie 2009 - cu scopul a scoate milioane de americani din saracie, printr-o initiativa ambitioasa care se afla deja pe biroul legiuitorilor si care s-ar putea dovedi o adevarata revolutie sociala pentru cei mai nevoiasi locuitori ai Statelor Unite, o tara cu disparitati socio-economice tipatoare.

CNS CARTEL ALFA: Majorarea salariului minim brut, cea mai mica din Europa

Romania pierde din convergenta salariala fata de media UE, inclusiv in raport cu tarile Europei Centrale si de Est, sustin reprezentantii CNS Cartel Alfa, intr-un comunicat de presa remis, ieri, Redactiei. Analiza privind evolutia de anul acesta a salariului minim in tarile europene ne arata ca, in majoritatea statelor care au un salariu minim statutar, acesta a crescut de la 1 ianuarie 2021.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )