Libnet.ro
UNICEF

21:32

2019, anul provocarilor: de la blocaj financiar, la scumpirea leasingului

Adevărul Adevărul,
2019, anul provocarilor: de la blocaj financiar, la scumpirea leasingului

Accentuarea blocajului financiar, cresterea fiscalitatii si evolutia negativa a cursului de schimb reprezinta principalele temeri ale investitorilor la inceput de an. 2019 va fi anul provocarilor, evolutia pozitiva a economiei fiind pusa sub semnul intrebarii, printre altele, de modificarile fiscale, de preconizata scumpire si restrangere a finantarii bancare si de scaderea semnificativa a apetitului pentru investitii. continuă pe Adevărul

2019, anul provocarilor: de la blocaj financiar la scumpirea lesingului

Accentuarea blocajului financiar, cresterea fiscalitatii si evolutia negativa a cursului de schimb reprezinta principalele temeri ale investitorilor la inceput de an. 2019 va fi anul provocarilor, evolutia pozitiva a economiei fiind pusa sub semnul intrebarii, printre altele, de modificarile fiscale, de preconizata scumpire si restrangere a finantarii bancare si de scaderea semnificativa a apetitului pentru investitii.

HOROSCOP. 2019, Anul chinezesc al Porcului de Pamant. Cum sunt afectate zodiile

Anul acesta a fost cel al Cainelui, iar anul 2019 va fi anul Porcului de Pamant. Porcul ocupa ultima pozitie in zodiacul chinezesc si face ca anul 2019 sa fie plin de impliniri si.

2019, anul minivacantelor pentru bugetari. Cate punti se vor face in acest an

Mai multi politicieni propun stabilirea anuala de catre Guvern a zilelor libere care fac punte intre sarbatorile legale si weekenduri, preconizand ca astfel de masuri vor creste productivitatea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )