Libnet.ro
UNICEF

17:46

BNR explica de ce a mentinut dobanda

Adevărul Adevărul,
BNR explica de ce a mentinut dobanda

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, ca decizia privind mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an a fost luata in contextul in care rata anuala a inflatiei a crescut peste valoarea previzionata, iar incertitudinile si riscurile asociate perspectivei inflatiei sunt legate de conduita politicii fiscale. continuă pe Adevărul

BNR a mentinut dobanda cheie la 2,5% pe an

Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,5% pe an, in sedinta din 2 aprilie 2019, potrivit hotnews. ro. Totodata,.

BNR a mentinut dobanda de politica monetara la 2,50%

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a anuntat, marti, mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la 2,50% pe an.

BCE, ingrijorata ca Banca Nationala a Ungariei a preluat controlul asupra bursei de valori

Banca Centrala Europeana BCE) va continua sa monitorizeze Banca Nationala a Ungariei NBH), care detine pachetul majoritar de actiuni la Bursa de valori de la Budapesta, in conditiile in care aceasta participatie ridica unele ingrijorari cu privire la posibila finantare monetara, a anuntat, ieri, BCE in raportul sau anual pe 2018, transmite Reuters, conform Agerpres.

LA 100 DE ANI DE LA ADOPTAREA CALENDARULUI GREGORIAN DE CATRE ROMANIA: BNR lanseaza o noua moneda

Banca Nationala a Romaniei va lansa, incepand de astazi, in circuitul numismatic, o moneda din argint cu tema 100 de ani de la adoptarea calendarului gregorian de catre Romania.

ştiri din Economie

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )