Libnet.ro
UNICEF

20:47

Citu: Plata obligatiilor fiscale se va putea face din contul de SPV in platforma ghiseul.ro.

Hotnews Hotnews,
 Citu: Plata obligatiilor fiscale se va putea face din contul de SPV in platforma ghiseul.ro.

Ministrul Finantelor Florin Citu anunta pe pagina sa de Facebook doua noutati privind digitalizarea ANAF: plata obligatiilor fiscale se va putea face din contul de SPV in platforma ghiseul. ro. , iar inrolarea in SPV se va putea prin identificare persoanelor de la distanta, prin platforme video. Nu va mai fi necesara deplasarea la ghiseu pentru identificarea persoanelor care doresc sa isi deschida un cont in Spatiul Privat Virtual. , spune Citu. continuă pe Hotnews

Ministrul Florin Citu anunta noutati in ceea ce priveste digitalizarea ANAF

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat douanoutati in ceea ce priveste digitalizarea ANAF. Potrivit unui mesaj publicat pe Facebook, plata obligatiilor fiscale se va face din contul de SPV in.

Florin Citu: Digitalizarea ANAF continua!. Noutatile pe care trebuie sa le stie romanii

Florin Citu anunta ca digitalizarea ANAF continua cu doua noutati. Plata obligatiilor fiscale se va face din contul de SPV in platforma ghiseul. ro, iar inrolarea in SPV prin identificare persoanelor de la distanta, prin platforme video.

Ministrul Economiei, despre un acord turistic cu Bulgaria si Grecia: Romania trebuie sa mai parcurga o etapa Sezonul estival s-ar putea deschide din 15 iunie, daca toate lucrurile sunt in regula

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri la Digi24 ca Romania mai are de parcurs etapa aprobarii de catre Parlament a starii de alerta, inainte de a incheia un acord cu Bulgaria, Grecia si Serbia care au ajuns la un acord privind libera circulatie a persoanelor incepand cu 1 iunie. Nu ne putem angaja din punct de vedere statal la un parteneriat in conditiile in care avem o oarecare incertitudine cu privire la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cetatenii romani si cetatenii straini care intra pe teritoriul Romaniei pe perioada starii de alerta, a spus el.

Preturile la iPhone si Pixel ar putea creste, din cauza amenintarilor lui Donald Trump: ce s-a schimbat

Fixatia presedintelui american de a muta productia gigantilor americani din tech din China in SUA ne-ar putea costa mult, pe toti. Din pacate, un asemenea proiect este foarte aproape de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )