Libnet.ro
UNICEF

11:00

Minuta BNR: Schimbarile aduse OUG 114/2018 complica transmisia monetara

Hotnews Hotnews,
 Minuta BNR: Schimbarile aduse OUG 114/2018 complica transmisia monetara

Evolutiile economice sunt de natura sa sporeasca incertitudinile si riscurile la adresa prognozei pe termen mediu, considerand ca surse importante de incertitudini sunt si conduita viitoare a politicii fiscale, se arata in minuta discutiilor sedintei CA al BNR din 2 aprilie. Potrivit opiniei unanime, mai arata documentul, schimbarile aduse OUG 114/2018 evita daune foarte mari pentru economie, dar complica transmisia monetara, cu implicatii asupra cadrului general al politicii monetare. continuă pe Hotnews

MARTIE FINANCIAR / DUPA TREI LUNI DE ZBATERI OUG 114 a fost modificata radical

Dupa trei luni de nemultumiri venite din partea mediului de afaceri, de avertismente de la diverse institutii interne si internationale, de declaratii controversate, presiuni, discutii si negocieri, la finalul lunii martie Guvernul a aprobat proiectul de modificare a OUG 114, care prevedea, printre altele, taxarea activelor bancare in functie ROBOR, plafonarea pretului energiei, precum si alte masuri fiscale in domenii ca telecomunicatiile sau constructiile.

TEODOROVICI, LA CONFERINtA TAX LAW 2019: Scopul OUG 114 - stimularea creditarii econimiei reale

Eugen Teodorovici, Ministerul Finantelor Publice, a vorbit, astazi, la Conferinta Tax and Law, aflata la a 17-a editie, despre ultimele masuri fiscal decise de Executiv, iar Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a explicat cum intentioneaza banca centrala sa stimuleze creditarea bancara.

TEODOROVICI, LA CONFERINtA TAX LAW 2019: Scopul OUG 114 - stimularea creditarii econimiei reale

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a vorbit, astazi, la Conferinta Tax and Law, aflata la a 17-a editie, despre ultimele masuri fiscale decise de Executiv, iar Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a explicat cum intentioneaza Banca Centrala sa stimuleze creditarea bancara.

UniCredit si Banca Mondiala reduc estimarea de crestere economica pentru Romania din cauza OUG 114! Modificarea nu este suficienta

Ordonanta 114, chiar si dupa modificare, continua sa ameninte cresterea economica, in ciuda justificarilor guvernantilor. Institutiile financiare interne si international revizuiesc in jos estimarea de crestere economica pentru Romania, sustinand ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )