Libnet.ro
UNICEF

13:46

DOCUMENT Comisia de Prognoza devine furnizor de tinte pentru ANAF

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Comisia de Prognoza devine furnizor de tinte pentru ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) si Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP) au incheiat un acord de cooperare, potrivit unui document publicat pe site-ul Fiscului. Astfel, CNSP va indentifica firme care prezinta risc fiscal ridicat, iar ANAF va merge in control. Acordul este semnat atat de noua sefa ANAF, Mihaela Triculescu, cat si de presedintele Comisiei de Prognoza, Ion Ghizdeanu. continuă pe Hotnews

Comisia de Prognoza, institutie obedienta lui Valcov, devine furnizor de tinte pentru ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Comisia Nationala de Strategie si Prognoza au incheiat un acord de cooperare, prin care CNSP va identifica firme care prezinta risc fiscal ridicat, iar ANAF va me.

Cum va functiona, n practica, acordul dintre Comisia de Prognoza si ANAF: CNSP va identifica firmele cu evolutie specifica

HotNews. ro a discutat cu presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), Ion Ghizdeanu, despre modul in care va functiona acordul semnat cu Fiscul. Potrivit acestuia, Comisia nu va lua din atributiile ANAF, doar va face analize, iar acolo unde indentifica o evolutie specifica a unei firme, va notifica mai departe Fiscul.

Mihaela Triculescu va afla de la Comisia de Prognoza ce firme trebuie sa verifice

Sefa ANAF, Mihaela Triculescu, si presedintele Comisiei de Prognoza, Ion Ghizdeanu, au semnat la 22 ianuarie un Acord de cooperare intre cele doua institutii pentru dezvoltarea si realizarea analizelor de risc si eficientizare a actiunilor de control si verificare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )