Libnet.ro
UNICEF

00:07

FMI: Va fi nevoie de mai multe venituri din taxe pentru a sustine implementarea programului guvernamental / Sistemul IT al Fiscului este nvechit si fragil

Hotnews Hotnews,
 FMI: Va fi nevoie de mai multe venituri din taxe pentru a sustine implementarea programului guvernamental / Sistemul IT al Fiscului este nvechit si fragil

Fondul Monetar International FMI) recomanda Romaniei sa intareasca administratia fiscala pentru a imbunatati colectarea, mentionand totodata ca sistemul IT al Fiscului este invechit si fragil. continuă pe Hotnews

FMI: Va fi nevoie de mai multe venituri din taxe pentru a sustine implementarea programului guvernamental / Sistemul IT al Fiscului, nvechit si fragil

Fondul Monetar International FMI) recomanda Romaniei sa intareasca administratia fiscala pentru a imbunatati colectarea, mentionand totodata ca sistemul IT al Fiscului este invechit si fragil.

Cod galben de ploi si grindina n Capitala si mai multe judete din tara / Cod portocaliu n Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis marti Cod galben de grindina de dimensiuni mici, averse, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice in Capitala si mai multe judete din tara. De asemenea, in Tulcea si Constanta este avertizare de Cod portocaliu.

Inundatiile au facut ravagii in mai multe zone din tara

Inundatiile au facut ravagii in mai multe zone din tara. in Teleorman, o ploaie de doar cateva minute a inundat zeci de case, iar in Bistrita-Nasaud, un drum national a fost blocat din cauza aluviunilor.

Cod galben de furtuni si descarcari electrice, in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valabile marti pentru mai multe judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Cod galben de vijelie in aceasta seara, in mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii

Meteorologii au emis, duminica seara, avertizari cod galben de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, cu aspect de vijelie, pentru mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii.

VIDEO Rupere de nori n Alba Iulia, mai multe strazi au fost inundate

Mai multe strazi din Alba Iulia, intens circulate, dar si din zona turistica, au fost inundate, duminica, in urma unei ploi torentiale, care a blocat sistemele de canalizare, transmite Mediafax.

Mai multe banci elvetiene au pus sechestru pe un miliard de dolari din conturile oligarhului rus Viktor Vekselberg

Mai multe banci elvetiene au pus sechestru pe circa un miliard de franci elvetieni 1,01 miliarde dolari) din conturile personale ale oligarhului rus Viktor Vekselberg, de teama sanctiunilor americane, a declarat o sursa din grupul condus de acesta, Renova Group, pentru Forbes Russia, relateaza site-ul meduza. io.

Atentionare ANM! Cod galben defurtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 00, in judetele Harghita si.

Un barbat din Ploiesti a fost arestat dupa ce a agresat sexual mai multe femei pe strada

Un barbat de 30 de ani din Ploiesti a fost arestat dupa ce a agresat sexual mai multe femei pe strada. Barbatul a fost prins de politisti in timp ce se plimba si hartuia femeile. in fata.

Un obsedat sexual, retinut de politisti dupa ce a agresat mai multe femei pe strada

Un barbat in varsta de 30 de ani, suspectat ca a agresat sexual mai multe tinere, a fost retinut de politisti. Acesta avea obiceiul sa atinga in zone intime tinere pe care le acosta pe strada.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )