Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un fost sef al ANAF explica de ce s-au inghetat indemnizatiile bugetarilor si pensiile

Adevărul Adevărul,
Un fost sef al ANAF explica de ce s-au inghetat indemnizatiile bugetarilor si pensiile

Masurile luate recent de Guvern, prin care toate indemnizatiile, sporurile si orice fel de compensare financiara suplimentara salariului bugetarilor sunt plafonate in 2019, iar cresterea pensiilor este amanata pana la 1 septembrie, sunt explicate de fostul sef al Fiscului, Gelu Diaconu, prin imposibilitatea colectarii unor venituri uriase in decembrie 2018. continuă pe Adevărul

Oficial: Guvernul a inghetat indemnizatiile bugetarilor

Guvernul a adoptat vineri Ordonanta de Urgenta care prevede, printre altele, inghetarea indemnizatiilor, sporurilor, compensatiilor si alte facilitati banesti acordate bugetarilor, astfel incat acestia se vor bucura in 2019 doar de majorarea salariului minim pe economie, nu si de cresterea sumelor pe care le-ar fi primit daca nu s-ar fi plafonat valoarea indemnizatiilor.

Fost sef al CNAS, trimis in judecata pentru luare de mita: Lucian Duta este acuzat ca a primit 6,3 milioane de euro(FOTO)

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, a fost trimis in judecata, sub control judiciar pe cautiune pentru luare de mita in forma continuata, potrivit unui comunicat de.

Fost sef al CNAS, trimis in judecata de DNA. Lucian Duta ar fi luat mita peste 6 milioane de euro

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar pe cautiune, a inculpatului Lucian Duta, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata.

DNA a trimis in judecata un fost sef al CNAS. Lucian Duta e acuzat ca a luat mita peste sase milioane de euro

Lucian Duta, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), a fost trimis in judecata de DNA, sub control judiciar pe cautiune, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2796 seconds )