Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ministrul Finantelor acuza ANAF ca nu aplica legea. Cum explica schimbarea sefului Fiscului

Adevărul Adevărul,
Ministrul Finantelor acuza ANAF ca nu aplica legea. Cum explica schimbarea sefului Fiscului

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, afirma ca datele din mediul economic legate de numarul firmelor intrate in insolventa si faliment, datoriile acestora, dar si alte situatii inregistrate in mediul bancar si in cel al marilor corporatii vin din neaplicarea legii de catre ANAF. Oficialul a explicat si de ce a decis schimbarea sefului Fiscului. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor a anuntat ca i-a solicitat premierului demiterea lui Ionut Misa din functia de presedinte ANAF

Ministrul Finantelor Publice, Eurgen Teodorovici, a anuntat ca i-a solicitat premierului Viorica Dancila revocarea lui Ionut Misa din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Acesta a propus si un inlocuitor, insa nu.

Ministrul Finantelor, anunt despre deficitul bugetar

Deficitul bugetar pe anul 2018 va fi sub nivelul de 2,97% din PIB, urmand ca in 2019 sa coboare spre 2,5% din PIB, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Precizarile lui Teodorovici vin in.

Exclusiv Ministrul Finantelor a primit calculele BNR privind impactul taxei pe lacomie: n varianta optimista, doar doua banci ar mai avea profit n 2020. In cel pesimist, niciuna

Sectorul bancar romanesc ar deveni neprofitabil incepand cu anul 2019, inregistrand o pierdere estimata de 680 milioane lei anul 2019 si de aproximativ 3,4 miliarde lei in anul 2020, arata o scrisoare transmisa Ministrului Finantelor de catre Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, document consultat de HotNews. ro. in plus, numarul de banci care ar ramane profitabile ar fi de 4 pana in anul 2019 toate de importanta sistemica), respectiv doua pana la finele anului 2020. in scenariul advers ajustat cu includerea taxei de lacomie, nicio banca nu ar mai avea capacitatea de a genera profit in orizontul de analiza, arata documentul, obtinut din surse apropiate Finantelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )