Libnet.ro
UNICEF

01:05

BVB Doua treimi din rulaj, dat de transferurile cu actiunile FP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Doua treimi din rulaj, dat de transferurile cu actiunile FP

Cresteri pe linie pentru indicii bursei *Salt de aproape 15% al actiunilor Oil Terminal, pentru a patra zi la rand Doua treimi din rulajul inregistrat in sedinta de tranzactionare de ieri de la Bursei de Valori Bucuresti BVB), de 80,67 milioane de lei, a fost dat de schimburile cu actiunile Fondul Proprietatea FP), ce au inregistrat transferuri de 53,96 milioane de lei, intr-o zi in care cotatia Fondului a crescut cu 0,94%, la 1,075 leititlu. continuă pe Ziarul Bursa

PNL propune ca deciziile CCR in cazurile complexe sa se ia cu votul a doua treimi din judecatori

Deputatul PNL Pavel Popescu a propus vineri ca unele decizii mai complexe ale Curtii Constitutionale precum Codurile Penale, sa fie luate cu o majoritate de doua treimi dintre judecatori. Liberalul afirma ca in modul acesta ar disparea suspiciunile de aparare a intereselor unor politicieni de catre CCR.

Proiect: Deciziile Curtii Constitutionale sa se ia cu votul a doua treimi dintre judecatori

Deputatul PNL Pavel Popescu propune ca deciziile Curtii Constitutionale in cazul legilor complexe, precum codurile, sau in spetele privind conflicte juridice de natura constitutionala sa fie luate cu votul a doua treimi dintre judecatori. Liberalul a depus vineri o initiativa legislativa in acest sens, motivand ca se impune ca, in cazul analizei constitutionalitatii unor acte normative de importanta majora pentru buna functionare a societatii romanesti, sa existe un larg consens.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )