Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNIPMMR solicita presedintelui discutarea Fondului Suveran in CSAT: este o problema de siguranta nationala!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNIPMMR solicita presedintelui discutarea Fondului Suveran in CSAT: este o problema de siguranta nationala!

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) va avea un impact dezastruos asupra intregii Romanii, a populatiei si a firmelor, pentru ca afecteaza avutia tuturor. Reglementarile propuse vor permite, practic, vanzarea actiunilor companiilor incluse. continuă pe Wall-Street Ro

MFP A REVIZUIT SI PUBLICAT PROIECTUL FONDULUI SUVERAN DE INVESTITII: FSDI - capital social de peste 19 miliarde lei

MFP a publicat proiectul revizuit de Hotarare de Guvern privind organizarea si functionarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii - S. Proiectul de hotarare a fost publicat astazi pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice MFP), spre consultare.

Finantele publica lista companiilor care vor intra in portofoliul Fondului Suveran si criteriile de selectie pentru administratori

Ministerul Finantelor Publice a publicat proiectul revizuit de Hotarare de Guvern privind organizarea si functionarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii - S. FSDI), una dintre cele mai importante completari fiind reprezentata de publicarea.

Siegfried Muresan: Vom bloca infiintarea Fondului Suveran de catre PSD. Orban: este o megaescrocherie

Lista companilor care vor face parte din Fondul Suveran de Investitii, recent publicata spre dezbatere de Ministerul Finantelor, continua sa starneasca ample reactii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )