Libnet.ro
UNICEF

14:00

FMI vine in Romania sa evalueze dezvoltarea economica despre care vorbeste Dancila

B1 B1,
FMI vine in Romania sa evalueze dezvoltarea economica despre care vorbeste Dancila

Reprezentantii Fondului Monetar International FMI) vin in Romania. Misiunea condusa de Jaewoo Leeva sta la Bucuresti in perioada 6-12 noiembrie, scrie Hotnews. Echipa Fondului va evalua. continuă pe B1

Avertisment al expertilor FMI pentru Romania: Nu mai taiati taxele!

Avertisment al expertilor FMI pentru Romania. Seful FMI pentru Romania si Bulgaria a atras atentia caautoritatile de la Bucuresti trebuie sa evite o noua taiere a impozitelor si sa se concentreze.

Oficialii FMI avertizeaza Romania: Nu mai taiati taxele in viitor!

Alejandro Hajdenberg, reprezentant rezident al Fondul Monetar International FMI) pentru Romania si Bulgaria, a sugerat ca Romania nu are mai mult spatiu pentru relaxare fiscala suplimentara, ceea ce ar insemna ca trebuie sa evite o alta reducere a impozitelor.

Primaria Capitalei ar putea cumpara felicitari de Craciun de 21.000 de euro de la o firma despre care procurorii DNA spun ca ar fi controlata de Sebastian Ghita

Primaria Capitalei ar putea cumpara felicitari de Craciun de circa 21. 000 de euro de la firma DNS Birotica, despre care procurorii DNA spuneau in 2015 ca ar ar fi controlata de Sebastian Ghita. Este vorba despre o achizitie directa, realizata de municipalitate, la care firma a depus oferta, iar procedura este in faza de deliberare, termenul de raspuns fiind 3 noiembrie, potrivit sistemului electronic de achizitii publice.

O delegatie FMI va vizita Romania in perioada 6-12 noiembrie

O delegatie condusa de seful misiunii Fondului Monetar International FMI) in Romania, sud-coreeanul Jaewoo Lee, va veni la Bucuresti in perioada 6-12 noiembrie, a anuntat miercuri Fondul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )