Libnet.ro
UNICEF

21:15

Franklin Templeton - administrator al FP pana in 2022

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franklin Templeton - administrator al FP pana in 2022

Actionarii Fondului Proprietatea FP) au dat unda verde prelungirii mandatului americanilor de la Franklin Templeton ca administrator unic al Fondului, incepand cu 1 aprilie 2022 si pana la data de 1 aprilie 2022, intr-o adunare ce a avut loc la finele saptamanii trecute. continuă pe Ziarul Bursa

JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON Vanzarea a 8% din Petrom catre angajati va dura ani

As fi surprins ca Guvernul sa vanda actiuni SNP la pretul de privatizare, este de parere administratorul Fondului Proprietatea Vanzarea pachetului de 8% din OMV Petrom SNP) catre angajatii companiei va dura ani de zile, in conditiile in care legislatia este extrem de neclara in acest caz, a precizat vineri Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea FP), in cadrul unei conferinte de presa.

JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON Ordonanta 114 a blocat discutiile privind vanzarea Hidroelectrica

Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 114 a blocat discutiile pe care Fondul Proprietatea FP) le avea cu unii investitori pentru vanzarea pachetului de 20% detinut de FP la Hidroelectrica a declarat, vineri, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea FP), in cadrul unei conferinte de presa.

JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON As fi surprins ca Guvernul sa vanda actiuni SNP la pretul de privatizare

Este putin probabil ca statul sa vanda actiuni OMV Petrom SNP) la pretul la care s-a facut privatizarea companiei, a precizat astazi Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea FP), in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )