Libnet.ro
UNICEF

19:30

Noi inscrieri in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, incepand de astazi. Bugetul alocat: 20 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Noi inscrieri in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, incepand de astazi. Bugetul alocat: 20 de milioane de lei

Persoanele fizice se pot inscrie, incepand de luni, in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, bugetul us la dispozitie de Administratia Fondului pentru Mediu fiind de 20 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

Noi inscrieri in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, incepand de astazi

Persoanele fizice se pot inscrie, incepand de luni, in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnic.

Noi inscrieri in Programul Rabla pentru electrocasnice - de luni

Persoanele fizice se pot inscrie, incepand de luni, in Programul Rabla pentru electrocasnice, al carui buget va fi de 20 milioane de lei.

incepe a treia sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice. Vouchere incepand de la 200 de lei

Cea de-a treia sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice incepe luni, 15 iulie, Administratia Fondului pentru Mediu punand la dispozitia persoanelor fizice aproximativ 20 milioane lei, pentru noi inscrieri.

Rabla pentru electrocasnice: ce poti sa-ti cumperi la pret redus

Ministerul Mediului a anuntat astazi o noua runda pentru inscrieri in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, asa ca noi venim cu o serie de recomandari de produse pe care poti sa le cumperi cu vouchere, la pret redus.

Rabla pentru electrocasnice: cum iti iei aragaz sau TV pe banii Statului

Daca mai ai electrocasnice vechi prin casa si vrei sa le schimbi, acum poate este cel mai bun moment sa faci asta cu rabla pentru electrocasnice. Programul Rabla pentru electrocasnice se afla.

Rabla pentru electrocasnice: noi inscrieri de luni. Cate tichete sunt disponibile si ce valoare au

Incepand de luni, 15 iulie 2019, ora 10. 00, Administratia Fondului pentru Mediu pune la dispozitia persoanelor fizice suma de aproximativ 20 milioane lei, pentru noi inscrieri in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice.

Rabla pentru electrocasnice: De ce nu folosesc romanii voucherele, desi se inghesuie sa se inscrie

Inscrierile pentru cea de-a treia editie a programului Rabla pentru electrocasnice incep astazi la ora 10,00, suma alocata fiind de 20 de milioane de lei, jumatate din valoarea alocata pentru intreg anul.

Rabla pentru electrocasnice: Fondurile s-au epuizat in mai putin de patru ore. Cum puteti verifica daca vi s-au validat voucherele

Programul Rabla pentru electrocasnice s-a dovedit a fi, si la cea de-a treia editie, un real succes din punct de vedere al inscrierilor: toate fondurile, in valoare de 20 de milioane de lei s-au epuizat in mai putin de patru ore.

Bugetul Programului Rabla Plus a fost suplimentat

Toate tichetele pentru persoane fizice disponibile in Programul Rabla Plus au fost epuizate pentru p.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )