Libnet.ro
UNICEF

16:00

Reactie dura a Fondului Proprietatea: Masurile fiscale propuse sunt o bomba cu ceas pentru economia Romniei

Hotnews Hotnews,
 Reactie dura a Fondului Proprietatea: Masurile fiscale propuse sunt o bomba cu ceas pentru economia Romniei

Fondul Proprietatea considera ca masurile propuse prin Ordonanta de Urgenta privind fiscalitatea vor avea mai multe consecinte severe. Pilonul II de pensii private risca sa fie distrus, iar sustenabilitatea pensiilor viitoare devine incerta, se arata intr-un comunicat al Fondului. De asemenea, independenta energetica a Romaniei va fi pusa in pericol, iar tara s-ar putea afla in situatia de a se baza pe surse externe de gaze naturale, la preturi mai mari, asupra carora Guvernul nu va avea niciun control. Vezi si alte consecinte. continuă pe Hotnews

FONDUL PROPRIETATEA: Masurile fiscale propuse, o bomba cu ceas pentru economie

Fondul Proprietatea isi exprima ingrijorarea majora cu privire la proiectul de Ordonanta de urgenta OUG) a Guvernului privind o serie de masuri fiscale si bugetare, publicata pe 18 decembrie 2018, de catre Ministerul Finantelor Publice.

Digi si alti operatori romani, reactie dura la adresa Guvernului. Ce acuza operatorii

Grupul Digi 124; RCS-RDS, alaturi de ceilalti operatori din Romania, a transmis un mesaj important fata de deciziile de ultima ora ale Guvernului. Grupul Digi 124; RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom, reunite in Asociatia Operatorilor Mobili din Romania AOMR), si UPC Romania au transmis un comunicat de presa important dupa anuntul ministrului PSD privind o ordonanta [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )