Libnet.ro
UNICEF

05:30

Siegfried Muresan: Vom bloca infiintarea Fondului Suveran de catre PSD. Orban: este o megaescrocherie

Adevărul Adevărul,
Siegfried Muresan: Vom bloca infiintarea Fondului Suveran de catre PSD. Orban: este o megaescrocherie

Lista companilor care vor face parte din Fondul Suveran de Investitii, recent publicata spre dezbatere de Ministerul Finantelor, continua sa starneasca ample reactii. continuă pe Adevărul

Ponta a anuntat ca o va da in judecata pe Dancila: imi pare rau, dar e singura solutie

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat sambata la Suceava ca partidul ii va da in judecata pe toti cei care vor semna infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, care, potrivit lui Ponta, este cea mai anti-liberala masura luata de actuala guvernare.

MFP A REVIZUIT SI PUBLICAT PROIECTUL FONDULUI SUVERAN DE INVESTITII: FSDI - capital social de peste 19 miliarde lei

MFP a publicat proiectul revizuit de Hotarare de Guvern privind organizarea si functionarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii - S. Proiectul de hotarare a fost publicat astazi pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice MFP), spre consultare.

Finantele publica lista companiilor care vor intra in portofoliul Fondului Suveran si criteriile de selectie pentru administratori

Ministerul Finantelor Publice a publicat proiectul revizuit de Hotarare de Guvern privind organizarea si functionarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii - S. FSDI), una dintre cele mai importante completari fiind reprezentata de publicarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )