Libnet.ro
UNICEF

17:15

Angajatii firmelor inchise din cauza cazurilor de Covid ar putea primi banii din somaj tehnic

Adevărul Adevărul,
Angajatii firmelor inchise din cauza cazurilor de Covid ar putea primi banii din somaj tehnic

Angajatii firmelor inchise de autoritati din cauza cazurilor de Covid ar putea primi bani de la stat, din fondurile destinate somajului tehnic, a anuntat vineri ministrul Muncii, Violeta Alexandru. continuă pe Adevărul

Iohannis, intalnire cu Orban si cu o parte a ministrilor de la ora 14.00, inaintea sedintei in care Guvernul ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 14. 00, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19, cu premierul Ludovic Orban si cu o parte a ministrilor. intalnirea are loc inaintea sedintei de Guvern, programata de la ora 17. 30, in care Cabinetul Orban ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare.

Localurile din Mallorca, inchise din cauza turistilor care nu respecta distantarea sociala

Nici nu se deschisesera bine, ca localurile din Mallorca, una dintre cele mai cunoscute si atractive destinatii din insulele Baleare, au fost inchise: vina apartinand unor grupuri de turisti germani si britanici, ale caror bravade, in orasele Magaluf si El Arenal, au facut turul web-ului in cateva videouri in care apareau in stare avansata de ebrietate, ignorand complet regulile de distantare anti-Covid impuse de guvernul spaniol, transmite Euronews, citata de Rador.

Un tanar si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza COVID-19, la doar cateva zile distanta. A fost un cosmar

Un tanar din Texas, oras din SUA grav afectat de pandemia de coronavirus, si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza infectiei cu COVID-19. in doar 11 zile, baiatul a ramas fara familie.

Experti: Verile ar putea deveni prea fierbinti pentru oameni, din cauza schimbarilor climatice

Milioane de persoane din intreaga lume ar putea fi expuse la niveluri periculoase de stres termic, fapt ce poate duce la cedarea organelor interne si chiar la moarte, potrivit BBC.

Gigi Becali si ginerele sau, anchetati din cauza unor imagini compromitatoare

Gigi Becali si-a batut joc de toate regulile anti COVID-19. Patronul celor de la FC FCSB a ignorat protocolul FRF si LPF l-a partida cu Dinamo, din returul Cupei Romaniei. in aceeasi situatie este si Ionel Danciulescu, team-managerul formatiei din Stefan cel Mare. inainte de startul partidei, in care FCSB s-a impus cu 1-0, Becali .

Romania, amenda colosala din cauza lui Liviu Dragnea. Ce a decis Comisia Europeana

Romania inca mai are de suferit dupa perioada Dragnea. O amenda colosala revine statului, in urma a ceea ce a facut fostul presedinte PSD. Ce decizie a luat Comisia Europeana? Romania, amenda colosala din cauza lui Dragnea Mostenirea lui Dragnea pentru Romania deznadejde si o amenda de 3 milioane de euro. Comisia Europeana obliga .

Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania. Ce se va intampla, din cauza pandemiei

Intr-o economie de piata exista o multitudine de factori, importanti, ce pot afecta bunul mers al lucrurilor, atat la nivel micro, cat si la nivel macro. Daca adaugi la factorii deja existenti si o situatie cum este cea de acum, de criza, atunci toate calculele devin imposibile si imprevizibile. Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania .

Statul roman pierde trei milioane de lei pe an din cauza contrabandei cu tigari

In anul 2019, statul roman a pierdut aproximativ trei miliarde de lei din cauza contrabandei cu tiga.

Ministrul Muncii vrea somaj tehnic pentru angajatii sanatosi trimisi acasa din cauza focarelor de coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca intentioneaza sa propunaacordarea somajului tehnic pentru angajatii sanatosi, pe care companiile ii trimit acasa pentru ca sunt nevoite sa.

California se reinchide din cauza cresterii numarului de infectari

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a anuntat luni inchiderea barurilor si a restaurantelor in spatii inchise la nivelul intregului stat, precum si a bisericilor, a salilor de sport si a saloanelor de coafura din comitatele cele mai afectate de noul coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )