Libnet.ro
UNICEF

17:46

Aproape 9.000 de romani au incasat peste 100 de milioane de lei din pensiile private in doar sase luni

Adevărul Adevărul,
Aproape 9.000 de romani au incasat peste 100 de milioane de lei din pensiile private in doar sase luni

963 de participanti la fondurile de pensii private, Pilonul 2 si Pilonul 3, au incasat in primele sase luni 106,54 milioane de lei, potrivit ultimului raport al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Adevărul

Ministerul Dezvoltarii a acordat peste 200 milioane lei pentru Programul National de Dezvoltare Locala

Ministerul Dezvoltarii a virat marti suma de 215. 015 lei, pentru decontarea facturilor la lucrarile realizate prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) catre 283 obiective de investitii, potrivit unui comunica de presa al institutiei, conform News.

Ce s-a intamplat cu pensiile private in 2020! E vorba de peste 100 de milioane de lei

Aproape 9000 de participanti la fondurile de pensii private, Pilonul 2 si Pilonul 3, au incasat in primele sase luni ale acestui an 106,54 milioane de lei, potrivit ultimului raport facut de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Ce se intampla la Pilonul 2 si Pilonul 3 de pensii. Sunt in joc 100 de milioane de .

Noi proteste in Belarus: Zeci de mii de oameni au cerut, in strada, demisia lui Aleksandr Lukasenko. Peste 100 de arestari (VIDEO)

Zeci de mii de oameni au protestat din nou, duminica, in capitala belarusa, Minsk fata de realegerea, la inceputul lunii august, a lui Aleksandr Lukasenko, in functia de presedinte. Peste 100 de persoane au.

Noroc incredibil Nava germana Alan Kurdi a salvat peste 100 de migranti din Mediterana

Organizatia umanitara germana Sea-Eye a anuntat sambata ca nava sa pentru operatiuni de salvare Alan Kurdi a recuperat din apele marii alti peste 100 de migranti ce incercau sa ajunga in Europa pe Marea Mediterana, informeaza duminica dpa, preluata de Agerpres.

Liceele agricole vor primi in acest an 10 milioane lei de la Ministerul Agriculturii

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat azi ca se afla in plin proces de semnare a contractelor de finantare pentru investitii specifice si asigurarea unor cheltuieli materiale pentru un numar de 56 de licee tehnologice cu profil preponderent agricol, valoarea totala a finantarii pentru acest an fiind de 10 milioane lei.

BVB Tranzactii de 571 milioane lei, de peste opt ori mai mult decat media zilnica

Schimburile cu actiunile Banca Transilvania, cea mai importanta companie de la BVB ce va intra in indicii de piata emergenta a FTSE Russell, au dat aproape jumatate din rulaj * Transferuri importante in piata deal cu titlurile Electrica, Transelectrica si Conpet Ultima zi a pietei noastre de capital in categoria celor de frontiera conform FTSE Russell a fost marcata de o valoare a tranzactiilor de 571,49 milioane de lei, de peste opt ori mai mare decat media zilnica a acestui an, de circa 66,77 milioane de lei, aproape jumatate din rulaj 48,8%) fiind asigurat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania TLV). Valoarea transferurilor cu titlurile institutiei de credit s-a ridicat la 287,77 milioane de lei, fiind schimbate 116,77 milioane de actiuni, echivalentul a 2,24% din capitalul bancii, cotatia TLV incheind ziua la 2,46 lei, in scadere cu 1,6% fata de pretul din ziua anterioara.

Amenda usturatoare, de aproape 100.000 lei, incasata de firma transportatoare in cazul tigarilor de contrabanda din Portul Constanta

ANAF a aplicat o amenda usturatoare, de aproape 100. 000 lei firmei transportatoare in cazul tigarilor de contrabanda gasite pe o nava in Portul Constanta. in acest caz, prinderea unor marinari sirieni a fost.

Peste 88 milioane euro pentru startup-uri europene, printr-un fond de investitii care a finantat si antreprenori romani

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii lansat, luni, la Londra, de catre o firma de venture capital care a finantat si antreprenori romani.

Patru firme si asocieri isi disputa un contract de peste 8 milioane de lei pentru canalizarea unei localitati din Alba

Administratia din Sebes a primit patru oferte pentru derularea lucrarilor la obiectivul de investitii Canalizare menajera si statie de epurare, sat Rahau, Municipiul Sebes. Valoarea estimata pentru executia lucrarilor este de 8. 827,43 lei, TVA inclus.

IN PLINA PANDEMIE DE COVID-19 125,2 milioane lei - cheltuielile partidelor si candidatilor in campania pentru alegerile locale

Noua candidati pentru functia de presedinte de consiliu judetean au atins pragul maxim de contributii - 446. 000 lei, fiecare, conform AEP Finantarea campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie o va depasi cu mult pe aceea din anul 2016, chiar daca ne aflam in plina pandemie, conform estimarilor facute de Expert Forum pe baza datelor din raportul de monitorizare a sumelor respective care contine cifrele pe care partidele si candidatii le-au depus la Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

ştiri din Economie

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )