Libnet.ro
UNICEF

07:15

Banii din Pilonul II nu sunt solutia pentru cresterea pensiilor de stat

Adevărul Adevărul,
Banii din Pilonul II nu sunt solutia pentru cresterea pensiilor de stat

Abordarea demagogica a cresterii pensiilor si indicarea unor surse de finantare fanteziste conduc spre un climat de neliniste atat la nivel social, cat si in economie. Atat amanarea transferului de catre stat a contributiilor salariatilor catre fondurile de pensii private, cat si cheltuirea rezervelor BNR ar destabiliza grav economia, cu consecinte pe termen lung. continuă pe Adevărul

Organizatiile de pensionari propun surse de finantare pentru majorarea pensiilor cu 40%

Amanarea cu un an sau doi a virarii contributiilor la Pilonul 2 si apelarea la rezervele Bancii Nationale reprezinta doua dintre solutiile identificate de reprezentantii organizatiilor de pensionari ca surse de finantare pentru cresterea pensiilor cu 40% din septembrie, conform Agerpres.

Florin Citu, anunt surprinzator despre pensii: Cresterea pensiilor nu avea nici o sursa de finantare

Cresterea pensiilor nu va avea nicio sursa de finantare spune ministrul Finantelor. Florin Citu a declarat ca nu se poate discuta despre pensii fara sa discuti despre investitii. Anuntul a fost facut miercuri seara, la un post de televiziune.

Violeta Alexandru: Cresterea pensiilor trebuie sa fie sustenabila

Pensiile vor creste, pentru ca este evident ca e necesara o suplimentare, dar acest lucru trebuie sa.

Ministrul Muncii confirma cresterea pensiilor, din septembrie. Vor fi majorate inclusiv pensiile sociale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca va exista o crestere a pensiilor, dar aceasta depinde de incasarile la buget, in aceasta perioada grea din cauza pandemiei de coronavirus. Nu este nimeni in aceasta echipa guvernamentala care, din rautate, din rea-vointa, sa nu fie de acord cu cerintele pensionarilor, a afirmat ministrul Muncii.

Violeta Alexandru face lumina in declaratiile cotroversate despre cresterea pensiilor. Nu am de gand sa...

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a spus, luni, ca va mari pensiile, dar nu a dat si un procent, explicand ca, mai intai, vrea sa discute cu echipa de la Ministerul de Finante. Ea a spus ca nu vrea sa arunce cifre mari si, apoi, sa taie din bani.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Un studiu al Universitatii Yale arata ca peste 50% din infectii sunt transmise de persoanele asimptomatice

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, avertizeaza ca, potrivit unui studiu al Universitatii Yale, cele mai multe dintre infectiile cu noul coronavirus sunt transmise de persoane care nu.

Arafat: Un studiu Yale spune ca 50% din infectii sunt transmise de asimptomatici Am asistat la niste campanii anti-masca foarte bine puse la punct

Secretarul de Stat Raed Arafat spune ca, potrivit unui studiu al prestigioasei universitati americane Yale, peste 50% din imbolnavirile cu noul coronavirus sunt realizate de persoanele asimptomatice. Arafat pledeaza pentru purtarea mastii in spatiile inchise, chiar si atunci cand suntem in vizita la prieteni.

Platile prin Apple Pay sunt disponibile pentru clientii Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania, aduce astazi clientilor sai Apple Pay, o modalitate de plata care ii ajuta pe clienti sa evite transmiterea cardului catre o alta persoana pentru efectuarea platii, atingerea butoanelor POSului sau platile in numerar - utilizand facilitatile iPhone care protejeaza fiecare tranzactie.

Copila de 12 ani disparuta de acasa. Politistii din Braila sunt in alerta si cer ajutorul populatiei!

O copila de 12 ani a disparut de acasa, de la locuinta sa din Braila. Mama fetei a anuntat disparitia acesteia. Fata se numeste Mircea Alexandra-Maria, are 12 ani, iar ultima data cand a fost vazuta purta un tricou gri si blugi albastri.

Asistenta medicala de la Spitalul CFR din Timisoara, cercetata disciplinar pentru ca nu a purtat echipament si ar fi infectat mai multe persoane. Ea s-a externat din spital la cerere

Patru asistente medicale si patru pacienti de la Spitalul CFR Timisoara au COVID-19, iar una dintre asistente este cercetata disciplinar pentru ca nu a purtat echipamentul de protectie si ar fi transmis virusul, scrie tion. ro. Mai mult, asistenta, care era asimptomatica, s-a externat din spital la cerere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )