Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Daianu: Marea provocare pentru Romania in urmatorii ani va fi corectia deficitului bugetar

Adevărul Adevărul,
Daniel Daianu: Marea provocare pentru Romania in urmatorii ani va fi corectia deficitului bugetar

Marea provocare macroeconomica in anii ce vin este corectia deficitului bugetar, a dezechilibrului macroeconomic, iar fondurile europene au un rol cheie pentru a usura corectia, considera Daniel Daianu, consilierul guvernatorului BNR, intr-un articol publicat pe blogul OpiniiBNR. ro, relateaza Agerpres. continuă pe Adevărul

DANIEL DAIANU: Marea provocare macroeconomica in anii ce vin este corectia deficitului bugetar

Marea provocare macroeconomica in anii ce vin este corectia deficitului bugetar, a dezechilibrului macroeconomic, iar fondurile europene au un rol cheie pentru a usura corectia, considera Daniel Daianu, consilierul guvernatorului BNR, conform Agerpres.

Alexandru Rafila, previziune dura pentru Romania: Putem ajunge pana la sfarsitul lunii august, chiar si mai devreme la o

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, trage un semnal de alarma cu privire la situatia ingrijoratoare a Romaniei, dupa ce ieri s-au inregistrat 1. 104 teste, fiind a sasea zi consecutiva in care se depasesc 1000 de cazuri. Medicul le recomanda tuturor oamenilor sa poarte masti si sa se protejeze, deoarece spitalele vor fi depasite in .

Vin zile de foc pentru Romania! COD GALBEN de canicula si disconfort termic accentuat

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de canicula pentru cea mai mare parte a tarii. Aceasta este valabila de marti, 28 iulie, ora 12:00 pana joi, 30 iulie, ora 20:00, pentru 22 de judete ale tarii. Temperaturile maxime ajung la 38 de grade.

80 de miliarde pentru Romania

Romania are, pe hartie, de tras 80 de miliarde de euro, bani europeni, pentru dezvoltare. Suma e imp.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )