Libnet.ro
UNICEF

12:45

EXCLUSIV Oportunitate uriasa pentru Romania: Economia ar putea creste foarte rapid in urmatorii 7 ani

B1 B1,
EXCLUSIV Oportunitate uriasa pentru Romania: Economia ar putea creste foarte rapid in urmatorii 7 ani

Fondurile europene sunt marea speranta a Romaniei. in urmatorii 7 ani, tara noastra ar putea atrage fonduri pentru investitii de o valoare fara precedent. Economistul Ionut Dumitru a subliniat importanta. continuă pe B1

Lovitura pentru Romania data de UE. Amenda usturatoare care ne paste

De parca nu ar fi de ajuns criza economica cauzata de pandemia de coronavirus, Romania primeste o lovitura dura de la UE. Amenda usturatoare care ne paste! Ne paste o amenda usturatoare de la UE Uniunea Europeana ar putea da Romaniei o amenda uriasa din cauza unei legi pe care parlamentarii au uitat sa o .

Suntem deja in razboi. Avertismentul pentru Romania despre un dusman misterios

Nici in 2021 criza nu v-a luat sfarsit. Presedintele Consiliului Fiscal spune ca, suntem in razboi, economia fiind si ea o victima. Cu ce ne putem confrunta. Care este acest dusman misterios? Potrivit lui Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, acest inamic al nostru este inca de natura misterioasa, opereaza insidios, se bazeaza pe contagiozitate, spre .

Veste uriasa pentru milioane de romani. Guvernul face anuntul azi

Ministerul Muncii a propus si astazi este in discutie la sedinta de Guvern, o noua Ordonanta de Urgenta. Ordonanta face referire la unele masuri din domeniul pensiilor publice. Ramane de vazut daca va fi aprobat de Guvern, ca ulterior sa fie publicat in Monitorul Oficial. Ordonanta de Urgenta pentru modificari la pensiile publice Prin acest .

Vestea pentru Romania care afecteaza milioane de oameni. Se intampla pentru prima data de la Revolutie

La jumatatea lunii iulie se emitea un raport al situatiilor economice din anumite state europene, printre care si Romania. Conform raportului Romania a fost promovata in grupul de tari cu venituri mari conform clasificarii Bancii Mondiale. Raportul spune ca am atins 79% din nivelul mediu de trai al UE-28. Egal cu Polonia, conform indicatorului efectiv .

PONTA: Vreau sa spargem blaturile care cred ca reprezinta un blestem pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca partidul sau vrea sa sparga blaturile care sunt un blestem pentru Romania, adaugand ca nici nu mai stii care e ciuma rosie si care cea galbena, pentru ca se schimba candidatii intre partide, conform news. ro.

CCIR: Proiect pentru Romania va aduce peste 545 de milioane euro la bugetul de stat

Ce este Proiect pentru Romania si de ce este nevoie de o astfel de dezvoltare? Proiect pentru Romania este o initiativa a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu Primaria.

EXCLUSIV Temperaturi anormale pentru luna septembrie. Roxana Bojariu, climatolog ANM: Este o problema care devine din ce in ce mai frecventa

Perspectivele pentru luna septembrie in ceea ce priveste conditiile meteo nu sunt imbucuratoare. Specialistii estimeaza ca in Romania, in prima luna de toamna va fi mai cald decat in mod.

Romania ar putea primi in decembrie prima transa de vaccin anti - Covid

Romania ar putea primi in decembrie prima transa de vaccin anti - Covid, a anuntat, miercuri seara, .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )