Libnet.ro
UNICEF

22:01

Probleme pentru Raiffeisen Bank. Clientii acuza ca li s-au retinut mii de lei de pe carduri UPDATE

Adevărul Adevărul,
Probleme pentru Raiffeisen Bank. Clientii acuza ca li s-au retinut mii de lei de pe carduri UPDATE

Mai multi clienti ai Raiffeisen Bank acuza ca s-au trezit cu fondurile blocate, indiferent ca au incercat sa scoata bani de la bancomat sau ca au incercat sa plateasca online sau cu cardul. Banca spune ca sumele vor fi returnate in cel mai scurt timp. continuă pe Adevărul

Probleme la Raiffeisen Bank. Multi romani au descoperit ca li s-au retinut mii de lei de pe card

Probleme cu cardurile, marti, pentru mai multi clienti ai bancii Raiffeisen Bank. Oamenii s-au trezit cu fondurile blocate - iar problema a persistat indiferent daca au incercat sa scoata bani de la bancomat sau sa plateasca online ori cu cardul.

Probleme in reteaua Raiffeisen Bank: Zeci de clienti acuza ca li s-au retinut mii de lei de pe carduri Banca spune ca va returna sumele in cel mai scurt timp posibil

Zeci de clienti ai Raiffeisen Bank acuza ca s-au trezit cu mii de lei blocati pe carduri atunci cand au incercat sa scoata de la bancomate, iar altii se plang ca nu pot folosi deloc cardurile de cateva zile. Urma sa plecam in concediu, m-am dus sa scot 4000 de lei de la bancomat, m-am trezit si fara cash si fara bani pe card, nu pot sa alimentez masina, nu pot sa-mi fac cumparaturile, nu putem pleca nicaieri, banii sunt blocati la ei, si ne asigura in continuare ca se va rezolva in cel mai scurt timp, reclama un client pe pagina de Facebook a bancii, la postarea in care banca incearca sa calmeze spiritele. UPDATE 19:30) Raiffeisen Bank pentru HotNews. ro: in acest moment tranzactiile cu carduri functioneaza normal, dar mai pot aparea intreruperi de scurta durata, in urma unei actualizari complexe a sistemelor informatice. Toate sumele blocate luni, 13 iulie, sunt in prezent in conturile clientilor.

Zeci de clienti acuza Raiffeisen Bank ca li s-au retinut mii de lei de pe carduri

And Zeci de clienti ai Raiffeisen Bank acuza ca s-au trezit cu mii de lei blocati pe carduri atunci cand au incercat sa scoata de la bancomate, iar altii se plang ca nu pot folosi deloc cardurile de cateva zile. Urma sa plecam in concediu, m-am dus sa scot 4000 de lei de la bancomat, m-am trezit si fara cash si fara bani pe card, nu pot sa alimentez masina, nu pot sa-mi fac cumparaturile, nu putem pleca nicaieri, banii sunt blocati la ei, si ne asigura in continuare ca se va rezolva in cel mai scurt timp, reclama un client pe pagina de Facebook a bancii, la postarea in care banca incearca sa calmeze spiritele, potrivit Hotnews. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )