Libnet.ro
UNICEF

16:16

STUDIU Firmele isi pun speranta in fondurile europene. Domeniile bine pozitionate in contextul crizei Covid-19

Adevărul Adevărul,
STUDIU Firmele isi pun speranta in fondurile europene. Domeniile bine pozitionate in contextul crizei Covid-19

O proportie covarsitoare 78% dintre managerii si antreprenorii romani considera ca principala oportunitate a firmelor sunt fondurile europene, arata un studiu Termene. ro, platforma care ofera informatii actualizate in timp real despre datele financiare si juridice ale companiilor din Romania. continuă pe Adevărul

STUDIU TERMENE.RO Firmele isi pun speranta in fondurile europene

78% dintre managerii si antreprenorii romani - considera ca principala oportunitate a firmelor sunt fondurile europene, arata un studiu Termene. ro, platforma care ofera informatii actualizate in timp real despre datele financiare si juridice ale companiilor din Romania.

78% dintre managerii si antreprenorii romani considera ca principala oportunitate a firmelor sunt fondurile europene

Firmele isi pun speranta in fondurile europene, astfel ca 78% dintre managerii si antreprenorii romani considera ca principala oportunitate a firmelor sunt fondurile europene, iar cele mai bine pozitionate industrii in contextul crizei Covid-19 sunt IT and C, pharma si e-commerce, arata un studiu Termene. ro, platforma cu informatii actualizate despre datele financiare si juridice ale companiilor din Romania, conform News. ro.

ştiri din Economie

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )