Libnet.ro
UNICEF

06:45

Autostrada Sibiu-Pitesti. Cand se va semna contractul de finantare

Adevărul Adevărul,
Autostrada Sibiu-Pitesti. Cand se va semna contractul de finantare

Proiectul pentru finantarea autostrazii Sibiu Pitesti a fost trimis recent spre aprobare la Comisia Europeana, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, in cadrul Comitetului deMonitorizare pentru Programul Operational Infrastructura Mare CM POIM) care a avut loc in Brasov. continuă pe Adevărul

Doi tineri se aflau in masina pe Autostrada Soarelui cand au fost opriti de Politie. Cuplul a coborat din masina si a scos un bagaj. Cand au deschis valiza oamenilor legii nu le-a venit sa creada ce era in interior (VIDEO)

Doi tineri, mai exact un cuplu,se deplasau cu masina pe Autostrada Soarelui cand au fost opriti de Politie. Acestia veneau din directia Slobozia catre Bucuresti. in portbagajul masinii cei doi.

Ministrul Cuc anunta ca lanseaza un studiu de fezabilitate pentru Autostrada Nordului Satu Mare - Suceava, desi proiectul nu este inclus in Masterplanul de Transport

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca urmeaza sa fie publicata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) documentatia pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului, ofertele urmand sa poata fi depuse pana in ianuarie 2020. Cuc spune ca autostrada ar fi inclusa in Masterplanul de transport dupa 2020, insa proiectul autostrazii de la Satu Mare la Suceava nu exista deloc in MPGT, documentul strategic aprobat cu Comisia Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )