Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dancila anunta ca Guvernul adopta Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Adevărul Adevărul,
Dancila anunta ca Guvernul adopta Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani, taxa pe lacomie si reducerea comisioanelor de administrare a fondurilor de pensii private. continuă pe Adevărul

Guvernul adopta Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani si taxa pe lacomie.

Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Guvernul a adoptat vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani, taxa pe lacomie si reducerea comisioanelor de administrare a fondurilor de pensii private.

Guvernul Dancila adopta OUG pentru noi taxe si impozite, din nou noaptea ca hotii. Principalele masuri si cine sunt principalii vizati

Pana acum au existat mai multe proteste dure din partea oamenilor care lucreaza in mediul afacerilor, dar acestea nu au schimbat mare lucru. Dancila a anuntat ca noul proiect OUG va aduce bani in plus la buget, pentru a acoperi cresterile de salarii si pensii care urmeaza sa fie facute in 2019. Cu toate astea, [] .

Ludovic Orban, despre apocalipsa fiscala: Este o crima economica. Parca e un razboi dat impotriva sanatatii economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca apocalipsa fiscala pregatita de GUvernul Dancila prin noi taxe e o crima economica si pare un razboi indreptat imporiva economiei romanesti.

LIVE TEXT Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Teodorovici si Valcov au prezentat principalele masuri

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul pe probleme economice al premierului Darius Valcov prezinta principalele masuri pe care le-a adoptat Guvernul in sedinta extraordinara de vineri.

Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Duetul Teodorovici - Valcov a lansat atacuri la adresa celor mai mari companii din Romania

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul pe probleme economice al premierului Darius Valcov prezinta principalele masuri pe care le-a adoptat Guvernul in sedinta extraordinara de vineri.

DOCUMENT Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Duetul Teodorovici - Valcov a lansat atacuri la adresa marilor companii

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul pe probleme economice al premierului Darius Valcov au prezentat principalele masuri pe care le-a adoptat Guvernul in sedinta extraordinara de vineri. Pe langa clarificari, cei doi nu au ratat ocazia de a lansa atacuri la cele mai mari companii din Romania si au evitat sa spuna ca isi asuma esecul masurilor printr-o demisie.

Apocalipsa fiscala. PNL indeamna patronatele la o greva fiscala generalizata

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca patronatele ar trebui sa faca o greva fiscala in cazul in Guvernul Dancila va adopta o ordonanta de urgenta prin care sunt introduse noi taxe.

Apocalipsa fiscala. Viorica Dancila vine cu o varianta-surpriza: ce se intampla cu banii de la Pilonul II de pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, dupa motiunea de cenzura, ca ea si Guvernul iau masuri benefice pentru romani, cu toate ca ordonanta pe teme fiscale este criticata de numeroase parti ale societatii.

Noua revolutie fiscala a PSD. Dancila anunta aprobarea ordonantei privind taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si curent si Pilonul II / Iohannis nu a venit la sedinta de guvern

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca executivul va adopta ordonanta de urgenta privind, printre altele, taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si energie electrica si reducerea comisioanelor la fondurile de pensii private de la 2,5% la 1%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2426 seconds )