Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gara de Nord din Bucuresti ar putea fi modernizata prin PPP, cu un dezvoltator de centre comerciale

Adevărul Adevărul,
Gara de Nord din Bucuresti ar putea fi modernizata prin PPP, cu un dezvoltator de centre comerciale

Parteneriatul public - privat PPP) reprezinta o solutie pentru modernizarea Garii de Nord, in contextul in care statul nu are bani pentru lucrari, considera Aura Raducu, directorul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti Ilfov ADITPBI) si fost ministru al Fondurilor Europene. continuă pe Adevărul

Cristian era in urma cu putin timp in Gara de Nord din Bucuresti, cand s-a dezlantuit dezastrul. La wc dai 1,5 lei, dar e o bomba, pe jos in toata gara este un jeg si o mizerie de nedescris

Furtuna care a lovit Bucurestiul vineri dupa-amiaza a creat probleme si la metrou, dar si in Gara de Nord. Cristian, unul dintre numerosii trecatori prin Gara, a fost socat de ceea ce i-a fost dat sa.

Doi rectori din Bucuresti indeamna tinerii sa iasa la vot

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, si Remus Pricopie, rectorul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA), indeamna tinerii sa iasa duminica, 26 mai, la vot. intr-un mesaj transmis pe pagina de Facebook, Mircea Dumitru arata ca va vota duminica pentru o Europa - spatiu al libertatilor.

Toate scolile si gradinitele din Bucuresti vor avea cursurile suspendate vinerea viitoare, cand vine Papa Francisc. Unele unitati vor fi inchise si joi

Papa Francisc le aduce elevilor si copiilor de la gradinitadin Bucuresti o zi libera in plus. Si asta pentru ca toate scolile si gradinitele din Bucuresti vor avea cursurile suspendate vineri, 31.

VIDEO Peste 1,6 tone de peste stricat descoperit de Protectia Consumatorilor in hypermarketuri din Bucuresti

Comisarii de la Protectia Consumatorilor au gasit la controalele facute in hypermarketuri din Bucuresti si Ilfov peste alterat sau pastrat la temperaturi necorespunzatoare si au retras de la vanzare 1,6 tone de marfa, dand amenzi de 200. 000 de lei. Seful Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor, Marius Pirvu, sustine ca, din punctul sau de vedere, pestele este adus deja stricat si contaminat.

Ministrul Dezvoltarii si primarul Capitalei au semnat 11 contracte de peste 233 de milioane de euro pentru modernizarea transportului public din Bucuresti

Ministrul Dezvoltarii Daniel Suciu si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, au semnat, joi, 11 contracte de finantare in baza carora urmeaza sa se modernizeze infrastructura de transport din Bucuresti.

UPDATE. Zi libera pentru elevi, vineri, 31 mai. Cursuri suspendate in toate scolile din Bucuresti pentru vizita Papei in Romania

Cursurile din toate scolile si gradinitele din Capitala vor fi suspendate, vineri, 31 mai, cu prilejul vizitei Papei in Bucuresti, decizia fiind decisa vineri, in cadrul comandamentului intrunit la Primaria Capitalei. Cursurile vor fi suspendate pentru anumite unitati in cursul zilei de joi, 30 mai.

O calugarita franceza mergea aseara cu autobuzul 301 din Bucuresti, cand a inceput sa vorbeasca cu un batran. Brusc, ceva naucitor s-a petrecut. Calugarita a inceput rapid manevrele

O tanara calugarita franceza, care este de 7 luni la Bucuresti si vorbeste destul de bine romaneste, ne ajuta in aceasta perioada cu organizareavoluntarilor care vor fi pe teren pe 31 mai, c?.

Marile lanturi de magazine din Bucuresti, pline de peste stricat. Ce nereguli s-au descoperit

Controale de proportii in marile lanturi comerciale, din Bucuresi si Ilfov. Inspectorii ANPC au descoperit,la controalele efectuate la hypermarketurile si la supermarketurile din zona Bucuresti - Ilfov,.

Dezastru in magazinele din Bucuresti si Ilfov. Sute de kilograme de peste alterat, gasite la vanzare

Inspectorii ANPC au gasit, la controalele facute la hypermarketuri din zona Bucuresti - Ilfov, peste pastrat la temperaturi necorespunzatoare, peste alterat sau peste afumat cu data limita de consum.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 23 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,40 mg/l; pH 7,62; TURBIDITATE: 0,40. S2 - CLOR LIBER:0,32 mg/l; pH.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )