Libnet.ro
UNICEF

19:32

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019: Tara noastra, rata de absorbtie a fondurilor europene de 30%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019: Tara noastra, rata de absorbtie a fondurilor europene de 30%

Teleorman, judetul cu cei mai putini bani europeni - 199 milioane lei pentru 42 de proiecte Tara noastra a absorbit fonduri europene in valoare totala de 9,25 miliarde de euro, din alocarea 2014-2020, reprezentand o rata de 30%, a declarat, ieri, Roxana Manzatu, ministrul Fondurilor Europene. continuă pe Ziarul Bursa

MFE, SITUATIE LA FINALUL SEMESTRULUI I DIN 2019: Tara noastra, rata de absorbtie a fondurilor europene de 30%

Teleorman, judetul cu cei mai putini bani europeni - 199 milioane lei pentru 42 de proiecte Tara noastra a absorbit fonduri europene in valoare totala de 9,25 miliarde de euro, din alocarea 2014-2020, reprezentand o rata de 30%, a declarat, ieri, Roxana Manzatu, ministrul Fondurilor Europene.

POTRIVIT ANALIZEI TERMENE.RO, IN FIRMELE DIN TARA NOASTRA: Viteza de recuperare a creantelor a ajuns la 85 de zile

Viteza de recuperare a creantelor a ajuns la 85 de zile in randul firmelor din tara noastra, conform celor mai recente date, din anul 2018, in scadere fata de nivelul din 2017 94 de zile), releva o analiza Termene. ro, realizata cu prilejul lansarii redBill, o baza de date publica in care orice companie poate sa raporteze facturile neincasate de la clienti.

IN TARA NOASTRA: Transformarea digitala va afecta 600.000 locuri de munca

Transformarea digitala generata de noile tehnologii va afecta 600. 000 de locuri de munca din tara noastra in urmatorii zece ani, potrivit raportului PwC and s Workforce Disruption Index.

IN VARA 2018, DIN CAUZA ZBORURILOR INTARZIATE: Pasagerii din tara noastra au pierdut 2.500 ore de vacanta

Pasagerii din tara noastra ai companiilor aeriene au pierdut 2. 500 de ore de vacanta in vara anului trecut din cauza nenumaratelor intarzieri, potrivit unui raport AirHelp.

SONDAJ CNIPMMR: Mediul de afaceri din tara noastra nu vrea amnistie fiscala

Mediul de afaceri din tara noastra se opune adoptarii masurii amnistiei fiscale si considera ca persoanele fizice si microintreprinderile ar trebui sa fie, in principal, vizate de aceasta masura in cazul in care ea ar fi instituita, arata un studiu realizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Importurile de gaze au crescut cu 5,6% in primele patru luni din 2019; productia s-a diminuat cu 0,4%

Romania a importat, in primele patru luni din 2019, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 2,803 milioane tone echivalent petrol tep), cu 5,6% 147. 600 tep) mai mare fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de.

Gigi Becali, prima reactie dupa ce palmaresul Stelei a fost castigat de CSA: inseamna ca toti suntem nebuni si prosti. Asta e tara noastra si trebuie s-o iubim

Gigi Becali, finantatorul celor de la FCSB, a oferit prima reactie, in contextul in care Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, ca palmaresul echipei Steaua Bucuresti, din 1947 si pana in 2003, trebuie sa-i re.

MARJUT AKOLA, AMBASADORUL FINLANDEI IN TARA NOASTRA: Ideea este sa continuam sustinerea statului de drept

Ambasadorul Finlandei in Romania, Marjut Akola, a declarat astazi, in contextul preluarii de catre tara sa a presedintiei rotative a Consiliului UE, ca unul dintre obiectivele acestui mandat de sase luni este consolidarea setului de instrumente europene utilizate pentru sustinerea statului de drept.

P Un nou sezon de proiectii in aer liber: Cinemobilul va ajunge in orase din toata tara

Cinemobilul, cea mai accesibila caravana de film din Romania, si-a inceput drumurile prin tara, oferind experienta unui cinematograf in aer liber locuitorilor din regiuni diferite alte tarii, care nu au in mod obisnuit posibilitatea vizionarii de filme in aer liber. Cea de-a cincea editie a caravanei Cinemobilul se va extinde pana in luna noiembrie. Intrarea la evenimente este libera.

FOTO Cum a aparut Ed Sheeran la concertul din Bucuresti. Fanii, emotionati pana la lacrimi

Ed Sheeran a facut senzatie la Bucuresti! Ieri seara, Arena Nationala a fost plina de emotie si lacrimi datorita melodiilor cunoscutului artist. Iata un video de la primul concert al interpretului sustinut in tara noastra! Ed Sheeran, in tricoul nationalei pe scena de la Arena Nationala Cantaretul britanic, unul dintre cei mai de succes muzicieni .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )