Libnet.ro
UNICEF

05:15

Roadele OUG 114: Administratorii fondurilor de pensii private, pierderi dupa 7 ani de profit

B1 B1,
Roadele OUG 114: Administratorii fondurilor de pensii private, pierderi dupa 7 ani de profit

Veniturile totale ale administratorilor prezenti pe piata fondurilor private de pensii Pilonul II) au scazut cu mai bine de o treime 37,5%) la 147,46 milioane de lei, de la 235,83 milioane de lei la finele lunii. continuă pe B1

Taxa pe lacomie a adus pierderi uriase fondurilor de pensii private, dupa 7 ani de profit

Controversata OUG 114, cea care a impus asa-zisa taxa pe lacomie pe activele bancare, taxe suplimentare pentru societatile din energie si telecomunicatii, a adus pierderi considerabile si administratorilor de pensii private.

OPRESCU (ARB), DESPRE OUG 114: Ordonanta se poate modifica imediat, in functie de vointa politica

Modificarea OUG 114 in sensul eliminarii taxei pe activele bancare se poate face imediat, dar schimbarea indicelui de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC) necesita un timp de analiza, a declarat, vineri, presedintele Consiliului director al Asociatiei Romane a Bancilor, Sergiu Oprescu, la seminarul EU-COFILE 2019.

Liberalii vor sa scoata taxa pe lacomie. Se vor lua masuri si in privinta administratorilor de pensii private

Economistul liberal Florin Citu, propus la sefia Ministerului Finantelor si respins dupa ce a primit aviz negativ, considera ca trebuie eliminata din legislatie taxa pe activele bancilor, pentru ca este o interventie directa in politica comerciala a acestor institutii, impunandu-se luarea unor astfel de masuri si in privinta administratorilor de pensii private.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )