Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro. Ce spune ministrul Fondurilor Europene

Adevărul Adevărul,
Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro. Ce spune ministrul Fondurilor Europene

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro, pentru aceasta suma existand un risc de dezangajare daca nu este folosita, a declarat la Digi24 ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. continuă pe Adevărul

Avertisment al ministrului Fondurilor Europene: Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro, pentru aceasta suma existand un risc de dezangajare daca nu este folosita, a declarat la Digi24 ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Avertisment al ministrului Fondurilor Europene: Romania risca sa piarda aproape 600 de milioane de euro

Romania risca sa piarda fonduri europene de aproape 600 de milioane de euro, prin dezangajare, in actuala perioada de programare, a declarat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, la ceremonia de preluare a mandatului.

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro, iar veniturile bugetare estimate sunt cu 10 miliarde mai mari decat cele realizate. Turcan, alaturi de ministrul Bolos: Fondurile europene, prioritate 0 in Guvernul Orban (VIDEO)

Romania risca sa piarda fonduri europene de aproximativ 300 de milioane de euro, pentru care exista risc de dezangajare, a afirmat vicepremierul Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa comuna cu noul.

Romania, la un pas sa piarda 300 de milioane de euro. Anuntul facut de ministrul Fondurilor Europene

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro, pentru aceasta suma existand un risc de dezangajare daca nu este folosita, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. Discutam de o.

RALUCA TURCAN: Este incredibila situatia in care ne aflam in momentul de fata, un risc de dezangajare de 300 milioane de euro

Situatia in care se afla Romania in momentul de fata este incredibila, cu un risc de dezangajare de 300 de milioane de euro, a declarat, joi, viceprim-ministrul Raluca Turcan, la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Fondurilor Europene de catre Ioan Marcel Bolos.

Fondurile de pensii private au facut plati in valoare de 95 milioane euro

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a anuntat, marti, ca fondurile de pensii private Pilonul II obligatoriu si Pilonul III facultativ) au realizat, de la infiintare si pana la finele lunii septembrie, plati in valoare de 454,7 milioane lei 95,7 milioane euro) catre un numar de 63. 153 de participanti si mostenitori.

IN VALOARE DE 200 MILIOANE EURO MFP redeschide o emisiune de obligatiuni de stat

Ministerul Finantelor Publice MFP) a programat, pentru maine, redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat cu cupon denominat in euro in valoare de 200 milioane euro.

Aplicatia de livrari rapide Glovo se lanseaza in Polonia, dupa achizitia PizzaPortal cu 35 milioane euro

Aplicatia de livrari rapide Glovo a anuntat joi ca a achizitionat cea mai mare platforma de livrare a produselor alimentare din Polonia, PizzaPortal, cu 35 milioane euro si va lansa un al doilea hub de tehnologie si inginerie in Varsovia.

MFP redeschide o emisiune de obligatiuni in valoare de 200 milioane euro

Ministerul Finantelor Publice a programat, in data de 6 noiembrie, redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat cu cupon denominate in euro in valoare de 200 milioane euro, potrivit ordinului publicat in Monitorul Oficial.

Glovo a dat 35 milioane Euro pe o platforma de livrari poloneza

Startup-ul spaniol de livrari Glovo, care opereaza si in Romania, a cumparat o platforma poloneza de livrari de mancare de la restaurante, suma tranzactiei fiind de 35 de milioane de euro, scrie miercuri Tech. eu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2569 seconds )