Libnet.ro
UNICEF

14:30

Banca Transilvania prinde viteza inainte de includerea in indicii FTSE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania prinde viteza inainte de includerea in indicii FTSE

ACTUALIZARE - Actiunile Banca Transilvania TLV) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri la pretul de 2,535 lei, in crestere cu 1,4%, pe fondul unei valori tranzactionate de 26,38 milioane de lei, cel mai mare rulaj din prima sedinta a saptamanii. --- *Conform datelor de la 24 iulie, ponderea celor doua companii de la BVB in indicele FTSE Emerging ar fi fost de 0,038% Actiunile Banca Transilvania TLV) una dintre cele doua companii care incepand de saptamana viitoare vor intra in indicii agentiei FTSE Russell, ca urmare a trecerii pietei noastre de capital in categoria celor emergente secundare s-au inscris, incepand cu luna august, pe un trend ascendent care le-au propulsat in apropierea maximului de 2,635 lei inregistrat in luna ianuarie. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania, anunt pentru toti clientii. Ramai fara bani daca nu respecti aceasta regula

Banca Transilvaniei vine cu un anunt important pentru toti clientii. Cum risca romanii sa ramana fara bani daca nu respecta ultima regula a bancii? in ce costa atentionarea clientilor? Iata mesajul institutiei, dar si cum sa procedeze clientii pentru e evita totul! Banca Transilvania, anunt important pentru romani! Banca Transilvania are o buna parte din .

Banca Transilvania ofera asa ceva pentru zeci de mii de romani, dar prea putini stiu asta

Evenimentele din 2020 a fortat bancile sa se digitalizeze mai rapid. Iar Banca Transilvania are o optiune de care clientii ar trebui sa stie. ii scapa de foarte multe batai de cap. Banca.

ştiri din Economie

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )