Libnet.ro
UNICEF

15:30

Citu: Piata de capital din Romania este acum la un click distanta de miliarde de euro care sa vor fie investiti

Adevărul Adevărul,
Citu: Piata de capital din Romania este acum la un click distanta de miliarde de euro care sa vor fie investiti

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat luni ca a intra in indicele FTSE Russell inseamna ca piata de capital din Romania este acum la un click distanta de miliarde de euro care sa vor fie investiti. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Promovarea pietei de captal din Romania la statutul de Piata Emergenta Secundara, echivaleaza cu intrarea in UE (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu apreciaza ca anuntul agentiei FTSE Russell prin care piata de capital din Romania este promovata efectiv la statutul de Piata Emergenta Secundara reprezinta un.

MOMENT ISTORIC Romania piata emergenta, mesajul ASF

Piata de capital din Romania este inclusa in indicii furnizorului global de indici FTSE Russell pent.

Ce inseamna piata emergenta si de ce trecerea Romaniei la acest statut este comparata cu aderarea la UE

Piata de capital din Romania a fost promovata oficial, luni, la statutul de piata emergenta, in urma unei decizii istorice luate de agentia de evaluare financiara FTSE Russell. Anterior acestei decizii, Ro.

Bursa de la Bucuresti promoveaza la statutul de piata emergenta

Piata de capital din Romania va promova oficial cu o treapta, incepand de luni, de la piata de frontiera la una emergenta secundara, intr-o decizie istorica a agentiei de evaluare financiara FTSE Russell, care a luat in calcul criteriile de lichiditate, si care se va reflecta si in economia reala, noteaza Mediafax. Astfel, odata cu includerea pietei de capital in categoria celor emergente, investitori mai mari fata de cei care aveau mandat sa investeasca pe piete de frontiera vor incepe sa tranzactioneze actiuni listate, in special ale celor incluse in structura indicilor FTSE.

Cel mai bizar lac din lume. Este roz, iar oamenii de stiinta au facut acum descoperirea uluitoare

Lacul Hillier, care este situat pe coasta de vest a Australiei, este unul dintre cele mai fascinante cateva lacuri roz de pe Terra. Privit din aer, lacul pare a arata ca o guma de mestecat. insa de ce are aceasta culoare? Cel mai bizar lac din lume in anul 2015, o echipa de cercetatori care .

Care este primul bloc de apartamente din Romania. De cate ori ai trecut pe langa el si habar nu aveai ca este atat de vechi?

Daca astazi este un lucru obisnuit sa mergi pe marile bulevarde si sa intalnesti cladiri inalte locuite, in urma cu un secol, lucrurile stateau cu totul diferit. Tu stii care este primul bloc de apartamente din Romania?! Ai trecut de multe ori pe langa el fara sa ai habar acest detaliu! Primul bloc de apartamente .

Romania este unica in Europa. Comoara care zace in pamantul saracilor oameni bogati

In Romania sunt oameni care traiesc, la propriu, pe un munte de aur. Dar realitatea este cu totul alta la Rosia Montana. Sunt saraci lipiti pamantului. Statul roman este unul din cele mai bogate din Europa. dar celor despre care discutam azi, nu le tine de foame. Romania este unica in Europa in Romania, la .

KLAUS IOHANNIS: Este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, nu prea s-a vrut sa se dezvolte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, pentru ca nu prea s-a vrut sa se dezvolte, subliniind ca aceasta paradigma se va schimba.

Pensii 2020. Vestea uriasa primita de pensionarii din Romania. Parlamentul voteaza asta

Este vestea uriasa asteptata de toti pensionarii din Romania. Parlamentul nu este de acord cu ceea ce a decis Guvernul in ceea ce priveste masura majorarii pensiilor cu doar 14%, in contextul in care acestea ar fi trebui marite cu 40%. Parlamentul vrea sa se revina la cresterea cu 40%, valoare stabilita prin noua lege .

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )