Libnet.ro
UNICEF

20:47

Ce inseamna piata emergenta si de ce trecerea Romaniei la acest statut este comparata cu aderarea la UE

B1 B1,
Ce inseamna piata emergenta si de ce trecerea Romaniei la acest statut este comparata cu aderarea la UE

Piata de capital din Romania a fost promovata oficial, luni, la statutul de piata emergenta, in urma unei decizii istorice luate de agentia de evaluare financiara FTSE Russell. Anterior acestei decizii, Ro. continuă pe B1

Statutul Romaniei de piata emergenta va da incredere companiilor, considera premierul Orban

Statutul de piata emergenta secundara atribuit Romaniei reprezinta un semnal de incredere pentru juc.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Promovarea pietei de captal din Romania la statutul de Piata Emergenta Secundara, echivaleaza cu intrarea in UE (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu apreciaza ca anuntul agentiei FTSE Russell prin care piata de capital din Romania este promovata efectiv la statutul de Piata Emergenta Secundara reprezinta un.

Business report: Romania trece de azi la statutul de piata emergenta. Cum a ajuns Arges de la 100 cazuri pe zi la numai 7. Puterea de a fi cine esti. intre casa visurilor si camasa de forta

Moment istoric. Romania trece la statutul de piata emergenta, de luni * Cum a ajuns judetul Arges de la 100 cazuri pe zi la numai 7 * Lipsa educatiei este direct proportionala cu nivelul saraciei * Puterea de a fi cine esti * Cartierul european din Bruxelles este in continuare aproape pustiu * Motorul industriei prelucratoare pierde 25% din putere * Aura Socol: Micsorarea spatiului fiscal e mai degraba rezultatul reducerii ponderii veniturilor, decat al majorarii proportiei cheltuielilor statului in PIB * Orban: Ne vom bate in Parlament sa retrimitem spre Comisiile de buget-finante raportul la rectificarea bugetara * Romanii si piata imobiliara intre casa visurilor si camasa de forta II).

Moment istoric. Romania trece la statutul de piata emergenta, de luni

Piata de capital din Romania va trece luni de la statului de piata secundara la cel de piata emergenta secundara, intr-o decizie istorica a agentiei de evaluare financiara FTSE Russell. Este de asteptat ca Romania sa devina de interes pentru mai multi investitori.

MOMENT ISTORIC LA BVBTEXT LIVE Romania a fost promovata oficial la statutul de Piata Emergenta

ACTUALIZARE - Orban: Intentia guvernului este sprijinirea dezvoltarii bursei --- Piata noastra de capital este de astazi inclusa in indicii furnizorului global de indici FTSE Russell pentru Pietele Emergente.

Piata romaneasca de capital devine astazi piata emergenta

Piata de capital Romania trece de astazi de la piata de frontiera la piata emergenta, miscare de asteptat sa aiba efecte si in economia reala.

Romania a trecut la statutul de piata emergenta. Presedintele ASF, Nicu Marcu: Bursa de Valori Bucuresti trebuie sa devina un hub regional strategic. Statul sa fie mai implicat in dezvoltarea sectorului financiar

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a trecut, oficial, la statutul de piata emergenta. Cu aceasta ocazie se deschid noi perspective concrete pentru dezvoltarea economiei romanesti, a sustinut Nicu Marcu,.

ARB are ca obiectiv strategic reclasificarea pietei de capital la statutul de piata emergenta full

Asociatia Romana a Bancilor ARB) saluta implementarea deciziei FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania la statutul de piata emergenta secundara, incepand cu data de 21 septembrie 2020, alaturi de includerea actiunilor emise de catre Banca Transilvania si Societatea Nationala Nuclearelectrica in componenta indicilor FTSE Global Equities Index Series GEIS).

LIVE TEXT: MOMENT ISTORIC LA BVB Romania a fost promovata oficial la statutul de Piata Emergenta

ACTUALIZARE - RADU HANGA, BURSA DE VALORI BUCURESTI: S-a deschis o autostrada financiara ce ne da acces la capitalurile care circula la nivel global --- *ACTUALIZARE - ADRIAN TANASE, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Universul pietelor emergente este de 50 de ori mai mare decat al pietelor de frontiera --- *ACTUALIZARE - Cosmin Ghita, director general Nuclearelectrica: Includerea in indicia FTSE reflecta motivatia de a avea o companie robusta --- *ACTUALIZARE - Omer Tetik, director general Banca Transilvania: Actionarii TLV vor avea un emitent mult mai vizibil si acces la o piata mult mai reputabila --- *ACTUALIZARE - NICU MARCU, AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA: BVB trebuie sa devina un hub regional strategic pentru celelalte piete financiare din spatiul Europei de Sud-Est --- *ACTUALIZARE - Mark Davis, BERD: Peste 80% din fondurile pasive investesc prin benchmark-ul MSCI --- *ACTUALIZARE - Cristian Popa, membru CA BNR: Este o zi de sarbatoare --- *ACTUALIZARE - COSMIN MARINESCU, CONSILIER PREZIDENTIAL:Piata de capital are potentialul de a fi acel motor inteligent de crestere al tarii noastre --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: De anul viitor vom vedea noi listari ale companiilor de stat la BVB --- *ACTUALIZARE - Orban: Intentia guvernului este sprijinirea dezvoltarii bursei --- Piata noastra de capital este de astazi inclusa in indicii furnizorului global de indici FTSE Russell pentru Pietele Emergente.

LIVE TEXTMOMENT ISTORIC LA BVB Romania a fost promovata oficial la statutul de Piata Emergenta

ACTUALIZARE - NICU MARCU, AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA: BVB trebuie sa devina un hub regional strategic pentru celelalte piete financiare din spatiul Europei de Sud-Est --- *ACTUALIZARE - Mark Davis, BERD: Peste 80% din fondurile pasive investesc prin benchmark-ul MSCI --- *ACTUALIZARE - Cristian Popa, membru CA BNR: Este o zi de sarbatoare --- *ACTUALIZARE - COSMIN MARINESCU, CONSILIER PREZIDENTIAL:Piata de capital are potentialul de a fi acel motor inteligent de crestere al tarii noastre --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: De anul viitor vom vedea noi listari ale companiilor de stat la BVB --- *ACTUALIZARE - Orban: Intentia guvernului este sprijinirea dezvoltarii bursei --- Piata noastra de capital este de astazi inclusa in indicii furnizorului global de indici FTSE Russell pentru Pietele Emergente.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )