Libnet.ro
UNICEF

00:07

Promovarea pietei de capital la statutul de piata emergenta transmite un semnal pozitiv catre investitori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Promovarea pietei de capital la statutul de piata emergenta transmite un semnal pozitiv catre investitori

AmCham Romania saluta alaturi de partenerii din mediul privat si de autoritatile implicate promovarea Romaniei la statutul de piata emergenta secundara de catre FTSE Russell, liderul mondial de clasificare a indicilor bursieri. Acest moment marcheaza realizarea unui obiectiv strategic comun sustinut cu dedicare de mediul privat si de cel de reglementare deopotriva, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

ARB are ca obiectiv strategic reclasificarea pietei de capital la statutul de piata emergenta full

Asociatia Romana a Bancilor ARB) saluta implementarea deciziei FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania la statutul de piata emergenta secundara, incepand cu data de 21 septembrie 2020, alaturi de includerea actiunilor emise de catre Banca Transilvania si Societatea Nationala Nuclearelectrica in componenta indicilor FTSE Global Equities Index Series GEIS).

Business report: Romania trece de azi la statutul de piata emergenta. Cum a ajuns Arges de la 100 cazuri pe zi la numai 7. Puterea de a fi cine esti. intre casa visurilor si camasa de forta

Moment istoric. Romania trece la statutul de piata emergenta, de luni * Cum a ajuns judetul Arges de la 100 cazuri pe zi la numai 7 * Lipsa educatiei este direct proportionala cu nivelul saraciei * Puterea de a fi cine esti * Cartierul european din Bruxelles este in continuare aproape pustiu * Motorul industriei prelucratoare pierde 25% din putere * Aura Socol: Micsorarea spatiului fiscal e mai degraba rezultatul reducerii ponderii veniturilor, decat al majorarii proportiei cheltuielilor statului in PIB * Orban: Ne vom bate in Parlament sa retrimitem spre Comisiile de buget-finante raportul la rectificarea bugetara * Romanii si piata imobiliara intre casa visurilor si camasa de forta II).

Piata romaneasca de capital devine astazi piata emergenta

Piata de capital Romania trece de astazi de la piata de frontiera la piata emergenta, miscare de asteptat sa aiba efecte si in economia reala.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Promovarea pietei de captal din Romania la statutul de Piata Emergenta Secundara, echivaleaza cu intrarea in UE (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu apreciaza ca anuntul agentiei FTSE Russell prin care piata de capital din Romania este promovata efectiv la statutul de Piata Emergenta Secundara reprezinta un.

Moment istoric. Romania trece la statutul de piata emergenta, de luni

Piata de capital din Romania va trece luni de la statului de piata secundara la cel de piata emergenta secundara, intr-o decizie istorica a agentiei de evaluare financiara FTSE Russell. Este de asteptat ca Romania sa devina de interes pentru mai multi investitori.

Romania a trecut la statutul de piata emergenta. Presedintele ASF, Nicu Marcu: Bursa de Valori Bucuresti trebuie sa devina un hub regional strategic. Statul sa fie mai implicat in dezvoltarea sectorului financiar

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a trecut, oficial, la statutul de piata emergenta. Cu aceasta ocazie se deschid noi perspective concrete pentru dezvoltarea economiei romanesti, a sustinut Nicu Marcu,.

Care sunt efectele pe termen lung ale trecerii Romaniei la statutul de piata emergenta

Presedintele Romaniei, KlausIohannis, a declaratca trecerea la statutul de piata emergenta reprezinta nu doar o performanta istorica, ci si o confirmare a potentialului de dezvoltare de care.

CRISTIAN AGALOPOL, CDR: Promovarea pietei noastre de capital - un semnal pozitiv pentru investitori

Promovarea pietei noastre de capital a fost timp de multi ani un obiectiv strategic urmarit de Romania si Bursa de Valori Bucuresti si transmite un semnal pozitiv investitorilor, este de patrere . Cristian Agalopol, coordonatorului Grupului de Lucru pentru Servicii Financiare din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei CDR).

Bursa de la Bucuresti promoveaza la statutul de piata emergenta

Piata de capital din Romania va promova oficial cu o treapta, incepand de luni, de la piata de frontiera la una emergenta secundara, intr-o decizie istorica a agentiei de evaluare financiara FTSE Russell, care a luat in calcul criteriile de lichiditate, si care se va reflecta si in economia reala, noteaza Mediafax. Astfel, odata cu includerea pietei de capital in categoria celor emergente, investitori mai mari fata de cei care aveau mandat sa investeasca pe piete de frontiera vor incepe sa tranzactioneze actiuni listate, in special ale celor incluse in structura indicilor FTSE.

Asociatia Romana a Bancilor: Reclasificarea pietei de capital ar putea atrage noi investitii la Bursa din partea fondurilor de investitii

Reclasificarea pietei de capital din Romania la statutul de piata emergenta secundara ar putea atrage noi investitii la Bursa de Valori Bucuresti din partea fondurilor de investitii specializate pe pietele emergente, considera reprezentantii Asociatiei Romane a Bancilor ARB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )