Libnet.ro
UNICEF

20:17

IONEL CHIRITA, PRESEDINTE EXECUTIV ASOCIATIA ORASELOR DIN ROMANIA: Florin Citu ori nu intelege, ori este paralel cu administratia publica locala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IONEL CHIRITA, PRESEDINTE EXECUTIV ASOCIATIA ORASELOR DIN ROMANIA: Florin Citu ori nu intelege, ori este paralel cu administratia publica locala

Rectificarea bugetara a nemultumit reprezentantii consiliilor judetene si primarii din tara noastra, tinand cont de faptul ca Guvernul a alocat mai putine sume decat cele necesare pentru functionarea in parametri optimi, pana la sfarsitul anului, a administratiilor publice locale. continuă pe Ziarul Bursa

Schimbare majora in piata auto din Romania. Cat de mare este cresterea pentru aceste masini

In plina pandemie de coronvirus, in primele sapte luni ale anului 2020, romanii au achizitionat 3. 772 de autoturisme ecologice, in fapt, o majorare a vanzarilor de 3,57% fata de aceeasi perioada din 2019, atunci cand numarul achizitiilor a fost de 3. 642 de unitati. Schimbare majora in piata auto din Romania La data de 31 iulie .

200 de lei pe zi pentru parintii din Romania. Cum beneficiaza de banii de la Stat

Romania, in plina pandemie, a intrat in febra Alegerilor Locale 2020, ceea ce inseamna multe promisiuni electorale, de-o parte si de alta. Cam asa am puteaciti si noul demers al Guvernului Orban, prin ultima Ordonanta de Urgenta? Ramane sa elucidam acest aspect in randurile ce urmeaza. Un proiect de Ordonanta de Urgenta extrem de important .

Locul din Romania pe care Printul Charles il iubeste, la un pas de a fi distrus: Nu prea ii intereseaza

Un loc din Romania, care l-a fermecat pe Charles, Printul de Wales, este la un pas de a fi distrus de turisti. Pur si simplu unii ignora regulile de bun simt. Se uita la tine cand le atragi atentia si merg mai departe Locul din Romania care l-a fascinat pe Printul Charles Mostenitorul tronului britanic .

VIDEO INTERVIU Alin Nica, primarul PNL care a adus in comuna sa proiecte in valoare de 28 de milioane de euro, candideaza la CJ Timis: Am fost prima comuna din Romania care a accesat, in 2007, primii bani europeni

Dudestii Noi este o comuna aflata la 13 km de Timisoara si este prima din Romania care a accesat fonduri europene. Primarul, Alin Nica, a reusit sa aduca in comuna sa aproximativ 50 de proiecte, in valoare de 28 de milioane de euro, fara sa foloseasca niciun ban din credite, totul fiind realizat din conturile atrase, europene, nerambursabile sau din bugetul local. Acum, Alin Nica, expert in juriul care desemneaza si monitorizeaza capitalele culturale europene, candideaza la sefia Consiliului Judetean Timis si isi doreste sa faca din el un judet cu adevarat european. Primarul a discutat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre cum a transformat Dudestii Noi intr-o comuna europeana si care sunt planurile sale la CJ Timis. Primul proiect european l-am scris chiar eu. Dupa ce am devenit cel mai tanar primar din Romania, in 2004, m-am dus la un curs de scriere de proiecte europene. in 2004 bugetul comunei era de 500. 000 de lei. Acum bugetul este de 2,5 milioane de euro, a declarat Alin Nica.

Masuri noi de fluidizare a traficului de marfuri prin birourile vamale din Romania

Incepand cu luna august 2020, la nivelul birourilor vamale din Romania au fost implementate noi masuri de fluidizare a traficului de marfuri tinand cont de timpii mari de asteptare intre 30 si 500 de minute), cat si pentru a sprijini operatorii economici in contextul crizei COVID-19. Aceste masuri sunt menite sa ajute birourile de frontiera si in contextul operatiunii Brexit, ce se va materializa in mai putin de 5 luni 1 ianuarie 2021) si va atrage in vama un volum suplimentar de importuriexporturi de peste 4 miliarde de euro.

UTI Facility Management instaleaza echipamente de scanare a bagajelor in aeroporturile din Romania

UTI Facility Management, companie a Grupului UTI care implementeaza sisteme complexe si furnizeaza servicii pentru cele mai mari aeroporturi din Romania si din regiune, instaleaza echipamente de scanare a bagajelor in aerogari din tara noastra in valoare de peste 11 milioane de euro.

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Suma uriasa cheltuita pentru controale mai eficiente pe aeroporturilor din Romania

Statul cheltuie o suma uriasa pentru a asigura controale mai eficiente pe mai multe aeroporturi din Romania. Sunt cumparate, intre altele, echipamente pentru scanarea bagajelor. Statul vrea sa.

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

Singura universitate din Romania inclusa in prestigiosul clasament al universitatilor Shanghai

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca sustine ca este singura universitate din Romania inclusa in prestigiosul clasament al universitatilor Shanghai, cunoscut la nivel mondial pentru excelenta si prestigiu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )